Rise
  Reszponzív oktatási anyagok készítése, a legjobb eszközökkel

  Készítsünk gyönyörű, tökéletesen reszponzív e-learning anyagokat a Rise-zal. A legújabb webes technológiák alkalmazásával a Rise automatikusan képes bármely eszközre tartalmat optimalizálni, anélkül, hogy nekünk is bármit is tennünk kellene.

  Áttekintés

  Lenyűgözően részletes

  Adjunk elegendő teret a felhasználóknak ahhoz, hogy minden részletet felfedezhessenek. A Rise oktatási anyagok nagyszerűen néznek ki a nagyképernyős kijelzőkön. Nekünk csak a megfelelő szövegeket és média tartalmakat kell hozzáadnunk.

   

   

  Gazdagon tömör

  A Rise kurzusok bármilyen eszközön, bármilyen orientáció esetén is kiváló minőségben jelennek meg. A diákok bárhol is legyenek, bármilyen eszközt is használjanak minden esetben optimális felhasználói élményben lesz részük.

  Minden ízében tökéletes

  A Rise használatával biztosak lehetünk abban, hogy minden pixelnek meglesz a maga helye. A rendszer szükség esetén eltünteti a menüket, skálázza a média anyagokat és skálázza a tartalmakat úgy, hogy azok egy mobiltelefonon is nagyszerűen nézzenek ki.

  Közös munka*

  A Rise kurzusokon egyszerre többen is dolgozhatnak a gyorsabb munkavégzés érdekében. Hívjunk meg munkatársakat a különböző leckék létrehozásához és a szerkesztéséhez, vagy a már meglévők finomításához. A változtatások valós időben történnek, így a csapat tagjai mindig a szerkesztendő anyag aktuális verzióján dolgozhatnak. Ráadásul az Articulate 360 Teams felhasználó fiókkal rendelkező kollégák saját sablonokat oszthatnak meg.

  *Kizárólag Articulate 360 Teams Plan előfizetéssel

  Szakértők bevonása

  Az Articulate Review használatával hamarabb befejezhetjük a projekteket. Egyszerűen csak töltsük fel a Rise kurzust, osszuk meg a linket és figyeljük a visszajelzéseket. Az egyes témakörök szakértői hozzáférést kapnak az aktuális verziókhoz, amikhez természetesen megjegyzéseket fűzhetnek. Ezeknek a megjegyzéseknek az áttekintésével teljesebb képet kaphatunk a készülő tananyagok hatékonyságáról.

  Funkciók

  Gyorsabb alkotás a neten Csupán egy böngészőre van szükségünk, az asztali gépekre, tabletekre és mobilokra optimalizált leckék elkészítéséhez.

  Kurzusok online készítése A Rise intuitív funkcióinak a segítségével a reszponzív e-learning tananyagok közvetlenül a böngészőben készülnek. Nincs szükség szoftverek letöltésére.

  Strukturált kurzusok Kezdjük a munkát a kurzus vázlatával vagy építsük fel az anyagot kedvünk szerint. A pontos sorrendet később is meghatározhatjuk.

   

  custom

   

  Előnézeti kép A publikálás előtt is megtekinthetjük a kurzusunkat vagy annak részeit működés közben, és pontos képet kaphatunk arról, hogy hogyan fognak kinézni a különböző méretű kijelzőkön.

  Moduláris A leckék blokkokba rendezésével olyan kurzusokat hozhatunk létre, melyek remekül néznek kijelzőtől és orientációtól függetlenül. A blokkokat kiválaszthatjuk egy már kész könyvtárból, de mi magunk is hozhatunk létre újakat új tartalmakkal.

  Interaktív Dinamikussá tehetjük az e-learning anyagokat az olyan elemek felhasználásával, mint az interaktív rendezés, a feliratozott grafikák az idővonal vagy harmonikaszerűen megnyíló blokkok.

   

  collaborate

   

  Rugalmas Meséljük el a történetünket szövegdobozokkal és multimédia tartalmakkal, amiket a Storyline 360-ban létrehozott interaktivitással tehetünk teljessé.

  Feladványok Dobjuk fel feladványokkal a kurzusokat! A Rise-zal felmérhetjük a diákok tudását a rendelkezésre álló, különböző kérdéstípusokkal.

  Gyönyörű illusztrációk A leckékhez könnyedén mellékelhetünk gyönyörű képeket. A Rise-on belül is hozzáférhetünk a Content Library fotóihoz és illusztrációihoz. A Content Library-ban több mint 3 millió kép található, amit ingyen és jogtisztán használhatunk fel az e-learning anyagokban.