InstallShield

  Flexera InstallShield 2018

  Megbízható Windows telepítők készítése és egyszerű MSIX konvertálás
  InstallShield

  Egységes és megbízható telepítések minden alkalommal. A Flexera InstallShield-del gond nélkül hozhatunk létre telepítőkészleteket a felhasználók részére.

  Áttekintés

  Számos különböző telepítő és tömörítési technológia közül választhatunk, attól függően, hogy egyedi vagy összetett telepítőket szeretnénk készíteni. Fejlesszünk .MSI vagy. EXE telepítőket és készítsünk Windows Server App vagy MSIX csomagokat minimális scriptelés és kódolás mellett. A kész telepítőket pedig feltölthetjük a Windows Store-ba vagy egy Nano Server-re.

  Az InstallShield-del gyorsan reagálhatunk az iparág változásaira, hamarabb kiléphetünk a szoftvereinkkel a piacra és remek felhasználói élményt biztosíthatunk a felhasználóknak.

  Az eredmény? Jobb produktivitás. Kevesebb scriptelés és kódolás. Egyszerű, letisztult telepítők, frissítések és uninstallerek. A Flexera InstallShield a legjobb választás, ha Windows telepítők és MSIX csomagok készítéséről van szó.

  • Egyszerű, letisztult telepítők, frissítések és uninstallerek készítése
  • Virtuális és felhő alapú telepítések megkönnyítése
  • MSIX csomagok készítése
  • Kiváló felhasználói élmény a telepítés során
  • PowerShell scriptelés
  • Microsoft Windows és Visual Studio támogatás

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows Vista, 7, 8.x, 10, Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016
  Processzor
  Pentium III
  Memória
  256 MB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  MSIX támogatás egyenesen a dobozból Könnyedén készíthetünk MSIX csomagokat vagy migrálhatunk már kész MSI projekteket akár pár kattintással.

  Windows Server App csomagok készítése MSI projektekből A már meglévő InstallShield projektekből Windows Server App csomagokat hozhatunk létre, amiket feltölthetünk Windows Server 2016-ra vagy Nano Server-re. Az alkalmazási területtől függően egyszerre hozhatunk létre Windows Installer és Windows Server App csomagokat.

  Több különböző UWP App Package kombinálása egyetlen csomagban A Windows Store-ba szánt szoftvereket több modulból is állhatnak a könnyebb karbantartás és alkalmazás érdekében, de ezek a modulok egyetlen UWP appként fognak megjelenni.

  Windows Installer (MSI) telepítők Gyorsan és könnyedén készíthetünk Windows Installer telepítőket SQL adatbázisok támogatásával, XML szerkesztéssel és további opciókkal IIS nézetben az InstallShield felhasználóbarát grafikus fejlesztői felületén.

  ui

  InstallScript telepítések A nagy teljesítményű és könnyen elsajátítható InstallScript nyelv segítségével még jobban személyre szabhatjuk a telepítés menetét.

  Microsoft App-V 5.1 A központi telepítések megkönnyítése érdekében a vállalati szintű felhasználók részére egyszerre biztosíthatunk Microsoft App-V 5.1 csomagokat és MSI telepítőket.

  Windows 10 csempék A Windows Installerkhez és UWP asztali alkalmazásokhoz látványos csempéket adhatunk.

  Konfigurálható frissítések A végfelhasználók eldönthetik, hogy letöltődjön az aktuális frissítése egy szoftvernek vagy maradjon a korábbi verzió. De arra is lehetőségünk van, hogy egy frissítés mindenféleképp feltelepüljön.

  Kinek ajánljuk?