Spark

  Adobe Spark

  Változtassa elképzeléseit magával ragadó vizuális elbeszélésekké percek alatt az Adobe Spark szoftverével!
  Spark

  Az Adobe Sparkkal gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol. És a prémium funkciókat is tartalmazó Adobe Sparkkal – ami most bármely Creative Cloud-csomagnak része vagy önálló előfizetésként vásárolható – hozzáadhatja céges arculatjegyeit, amitől minden alkotása egyedivé válik.

  Áttekintés

  Közösségi közzétételt készíthet másodpercek alatt

  A Spark Posttal a szöveg és a fényképek professzionális kinézetű, figyelemfelkeltő grafikává válnak. Mindössze ki kell választani egy tervsablont, hozzáadni szöveget és képeket, majd gyorsan átméretezni alkotását, hogy illeszkedjen kedvenc közösségi médiahelyébe vagy blogjába.

  Kápráztassa el őket a weben

  Dinamikus webes történetekké alakíthatja a szavakat, képeket és videókat a Spark Page segítségével. Válogatott tervek széles választékából válogathat, majd hozzáadja saját tartalmát, és kész. Tegyen mindenbe egyedi csavart – egy könyvértékelésbe, hetilapba vagy legújabb utikalandjába.Tegyen egy megindító nyilatkozatot
  A Spark Videóval könnyedén kombinálhat videóklipeket, fényképeket, ikonok, hangalámondást – plusz kifinomult animációkat és professzionális minőségű hangsávokat - magával ragadó videoelbeszélésekké. Ez egy nagy hatású kommunikáció, amely percek alatt elkészíthető.

  Bemutatkozik az Adobe Spark prémium funkciókkal

  Adjon saját emblémákat, színeket és egyebeket grafikáihoz a Spark Postban, weblapokat a Spark Page alkalmazásban és videoelbeszéléseket a Spark Videóban. A prémium funkciókat is tartalmazó Spark elérhető bármely Creative Cloud-csomag részeként, vagy önálló előfizetéssel is egyéni előfizetők és munkacsoportok számára.

  Szeretné kipróbálni?

  Ebben az esetben csak kattintson az Adobe Sparks linkjére, és már munkához is láthat! A próba lehetőség minden felhasználó számára ingyenes.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  MacOS X vagy újabb
  Rendszer
  iOS 10 vagy újabb
  Funkciók

   

  Fotó, ikon és betűkészlet galériák használata A Spark lehetővé teszi, hogy olyan képet használjunk, amilyet csak szeretnénk. Képeket feltölthetünk a saját eszközünkről vagy a felhőből, de választhatunk a több ezer ingyenes online fotó közül is.

  Tanuljuk meg a hatásfokozás titkait! A Spark Blog valódi aranybányaként szolgálhat mindazon felhasználónak, aki szeretni kitűnni alkotásával a közösségi oldalakon. A blog közösségében számos olyan szakember van, aki tanácsaival szívesen segít a kezdőknek.

  Kellene egy kis inspiráció? A Spark hivatalos galériája kimeríthetetlen ihletforrás a kreativitás beindításához. Válogatott Spark projektek a lehető legkiválóbb minőségben.

  Gyönyörű tipográfia Professzionális minőségű betűkészletek széles választéka áll rendelkezésünkre, melyek között minden bizonnyal meg fogjuk találni azt, amelyik a legjobban illik az aktuális projekthez.

  Profi sablonok Az osztályon felüli elrendezések, színpaletták és betűkészletek garmadája csak arra vár, hogy a projekt igényei szerint módosítsuk őket.

  Megosztás bárhol és bármikor Valósítsuk meg ötleteinket, a végeredményt pedig osszuk meg a közösségi oldalakon vagy e-mailben. Nyűgözzük le a barátainkat vagy akár az egész világot!

  Mobil és web A készülő projektek szinkronban vannak a weben és az iOS-en, így bárhol, bármilyen rendelkezésre álló eszközön dolgozhatunk rajtuk.