Dimensions CC

  Adobe Dimensions CC

  3D-s kiadványok tervezése az Adobe eszköztárával
  Dimensions CC

  Kiváló minőségű, fotó-realisztikus képek készítése. A Project Felix-szel gyerekjáték a 2D-s és a 3D-s elemek vegyítése termékfotók, vizualizációk és absztrakt alkotások elkészítése. Az Adobe Dimensions CC elsősorban grafikusoknak és kiadványszerkesztőknek készült, nem 3D-s profiknak.

  Áttekintés

  Nincs szükség 3D-s előéletre!

  Anélkül hozhatunk létre fotó-realisztikus képeket a 3D-s és a 2D-s elemek vegyítésével, hogy komolyabb 3D-ismeretekkel és munkafolyamatokkal rendelkeznénk. Csak be kell dobnunk egy 3D-s modellt, pár textúrát és a világítást ahhoz, hogy munkához láthassunk. Ezután ki kell választanunk a megfelelő háttérképet, ami alapján az Adobe Dimensions CC képes megfelelő segítséget adni a modell pozícionálásához a horizontvonal alapján. Az Adobe Dimensions CC még azt is tudja, hogy a háttérkép alapján hogyan generáljon megfelelő bevilágítást.

  Alkotás az Adobe Stock tartalmakkal

  Az Adobe Dimensions CC modellek, anyagok és bevilágítások ingyenes kezdőkészletével áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy azonnal munkához láthassunk. Az Adobe Dimensions CC-n keresztül hozzáférhetünk az Adobe Stock 3D-s és 2D-es elemeihez is, amiket a licencelés után elmenthetünk a saját Adobe Creative Cloud könyvtárunkba.

  adobe_stock.jpg

  Valós idejű képfeldolgozás

  Az Adobe Dimensions CC-vel már a tervezés folyamata alatt láthatjuk, hogy milyen lesz a végleges látvány. Renderelés nélkül kísérletezhetünk és ötletelhetünk a szerkesztés közben, miközben a monitorunkon  szinte teljesen kész képet láthatjuk. Mikor kész vagyunk, a képet nagy felbontású képként renderelhetjük le, amin aztán további finomításokat végezhetünk az Adobe Photoshop CC-ben.

  Hagyjuk a munkát az Adobe Dimensions CC-re

  Játsszunk, kísérletezzünk és fedezzük fel a lehetőségeinket. Az Adobe Dimensions CC-vel mindezt könnyedén megtehetjük. A kijelölés és a kamera eszközökkel megváltoztathatjuk a betekintési szögeket és a perspektívát. Gombok, csúszkák és számtalan beállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre az anyagok tulajdonságainak és a bevilágítás intenzitásának a megváltoztatására. Az Adobe Dimensions CC automatikusan követi a módosításainkat.

  Új perspektívák a termékfotózásban

  Jelenítsük meg a termékeket, csomagolásokat és céges anyagokat valós környezetben. Ahhoz, hogy lássuk, hogyan fog festeni egy logó vagy vektoros grafika a valóságban, csak rá kell húznunk őket a 3D-s modellekre. A rendelkezésre álló kamera eszközökkel bármilyen szögből megvizsgálhatjuk a készülő terveket.

  Kiterjedt dimenziók

  Egyedi megjelenésű digitális képeket, designokat és forgatókönyveket készíthetünk a rendelkezésre álló, fotorealisztikus hatások segítségével. Azok a felhasználók is könnyedén elboldogulhatnak az Adobe Dimensions CC által teremtett 3 dimenziós térben, akik korábban még nem dolgoztak hasonló területen.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Processzor
  Intel i5 vagy jobb
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  2,5 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Geforce GTX 770, Intel Iris Pro Graphics 580, 6200 vagy ezeknek megfelelő
  • 512 MB dedikált VRAM
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel i5 vagy jobb
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  2,5 GB
  Képernyő
  1024x640
  Egyéb
  • Radeon Pro 450, Intel HD Graphics 530
  • 512 MB dedikált VRAM
  Kinek ajánljuk?

  Grafikus tervezőknek és kiadványszerkesztőknek, akik nem rendelkeznek 3D-s szoftver ismeretekkel, de tisztában vannak az olyan alapfogalmakkal, mint a mélységérzet, a perspektíva, a bevilágítás vagy a textúra. Az Adobe Dimensions CC minden olyan funkcióval rendelkezik, ami az objektumok és az anyagok kezeléséhez kell, és segítségével nem jelent gondot a megfelelő háttér és fényviszonyok megalkotása se.