AutoMate

  Network Automation AutoMate 9

  Nincsenek programsorok, nincsenek határok
  AutoMate

  Az Automate egy teljesen új szintet állít be a szerver és a desktop automatizálás területén. A Network Automation több, mint 9000 weboldal automatizálásának a tapasztalatait sűrítette az AutoMate 9-be, amely immár tartalmazza a virtuális és cloud alapú SharePoint automatizálást is.

  Áttekintés

  Az AutoMate 9 erényei közé tartozik a költséghatékonyság, a rugalmasság, és az azonnali rendelkezésre állás. A már meglévő szerver és szoftverrendszerek integrálása az AutoMate 9-el egy teljesen új minőséget eredményez, anélkül, hogy bármilyen programozói feladatra szükség lenne. Az AutoMate mottója: Nincsenek programsorok, nincsenek határok.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7, Windows Server 2003 SP2, Windows Server 2008
  Processzor
  Minimum 1GHz Intel vagy AMD Processzor, 2GHz vagy gyorsabb ajánlott
  Memória
  Minimum 2 GB, 4 GB ajánlott
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • Microsoft .NET 4.0 keretrendszer (vagy újabb) szükséges.
  Funkciók

  Task Builder

  Az AutoMate az automatizálási alkalmazásokhoz egy elképesztően könnyen használható "ragadd meg és vidd" típusú intuitív felhasználó  felületet biztosít. Az AutoMate feladatokat egyszerű, könnyen kitölthető blokkokból rakhatjuk össze. Az új Task Builder támogatja a módosítható Avaliable Actions listát, több dokumentum típust, a keresést/cserét, illetve tartalmaz egy továbbfejlesztett kereső motort is, amivel könnyedén megtalálatók a kívánt funkciók.

   

   

  Triggerek

  A Triggerek olyan objektumok, amelyik "figyelik" a rendszer meghatározott eseményeit vagy körülményeit, és ezek bekövetkezése vagy változása esetén indít el bizonyos feladatokat. Beállíthatunk olyan feladatot (tasket) is, amely egy bizonyos időpontban aktiválódik, vagy esetleg akkor, ha változik a file rendszer, de rendelhetünk eseményt a rendszer logban bekövetkezett változásokhoz is. Amikor a feladat triggerelődik, akkor a beállított feladatok lépésről lépésre kerülnek végrehajtásra.

  Scriptelés kódolás nélkül

  Nincs szükség arra, hogy batch file-okat vagy scripteket írjunk, ez az AutoMate legnagyobb erőssége. Az AutoMate kifinomult környezetett biztosít az automatizálási feladatoknak, anélkül, hogy akár egy sor programkódot is kellene írni. Ez nagyban lecsökkenti a fejlesztési költséget, és lerövidíti a folyamatok létrehozását.

  Eseménynapló-figyelés és automatikus problémamegoldás

  A hagyományos eseménynaplózási megoldások a legtöbb esetben csak arra képesek, hogy figyeljék a felmerülő problémákat, és értesítsék az IT csapatot a hibajelenségekről. Ezzel szemben az AutoMate BPA Server egy lépessel előbbre tart. Az AutoMate-tel az IT szakemberek gyorsan építhetnek többlépcsős hibajavító feladatokat, sőt az is megoldható, hogy emberi beavatkozás nélkül szünjenek meg a problémák.

  Új Funkciók

  Optikai Karakterfelismerés (OCR) Beszkennelt illetve nyomtatott szövegek vagy screenshotok beolvasása.

  Microsoft Dynamics CRM Széleskörű adatkezelés a Microsoft Dynamics CRM szoftver segítségével. Létrehozás, törlés, frissítés, lekérdezés, visszakeresés, rögzítés és jelentés.

  Azure Storage Automatizált felhő adattárolás a Microsoft's Azure Storage Szolgáltatás segítségével. Binary Large Object (BLOB), Table Service és Queue Service.

  Microsoft Exchange Online Támogatás Továbbfejlesztett SharePoint támogatás: a Microsoft Office 365 felhőalapú szolgáltatásával.

  Language Support A program a következő nyelveket támogatja: Angol, Spanyol, Portugál, Japán, Francia.

  Továbbfejlesztett Task Builder Az új, továbbfejlesztett Task Builder modernebb, elegánsabb és hatékonyabb.

  Újratervezett Feladatkezelő A Feladatkezelő teljesen új kinézetet kapott, teljesen újra lett írva az alapoktól, felhasználva az új és egyben modern Grafikus Felhasználói Felületben rejlő lehetőségeket.

  Multi-Activity Framework és Felület Többféle tevékenység egy parancsba történő egyesítése. Az összevont tevékenységek a következők:  FTP, HTTP, Dialog, és Futtatás.

   

  Letölthető anyagaink: