Back To University - Félévkezdő Wacom kedvezmények!

2023-09-18 12:48
Az egyetem csak egy Wacom táblával lehet tökéletes! Most pedig mindent megteszünk, hogy új Wacom tábládhoz kedvezményesen tudj hozzájutni.


Szeptemberben a levegőben már érezni lehet az izgatottságot, melyet az egyetem okoz. Tagadni sem lehet, ez az egyik legizgalmasabb és legkreatívabb időszak! Annak érdekében, hogy még hatékonyabbá tegyük, örömmel hirdetjük meg "Back To University" promóciónkat!

Akár 40% kezdvezmény!​
Ha most vásárolsz akár 40% kedvezményt is kaphatsz a Wacom tábládra! Most tehát még egyszerűbben és hatékonyabban fejlesztheted képességeidet és élheted ki a fantáziádat.

A kedvezményben résztvevő táblák:

Ajándék szoftvereink, mint a Collaboard, az ExplainEverything, a Kami, a Limnu, és a PearDeck a tanárok és a hallgatók számára is megkönnyítik az online tanuláshoz való alkalmazkodást.
Fedezd fel a kreativitás határtalanságát, és ne hagyd ki ezt az alkalmat az alkotásra és a kedvezményes vásárlásra.

Promóció időtartalma: 2023. szeptember 15. - szeptember 30.

Részletes információkért látogass el a wacominfo.hu oldalra, vagy keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen a rendelkezésedre áll.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram