Adobe Creative Cloud Teams Pro - Térj át a Creative Cloud Pro-ra most felár nélkül!

2023-06-19 09:07
Az új Adobe CC Teams Pro előfizetés remek lehetőség arra, hogy még hatékonyabbá tedd a csapatmunkát és a kommunikációt. Térj át a Creative Cloud Pro-ra most felár nélkül!  

Az új Adobe CC Teams Pro előfizetés remek lehetőség arra, hogy még hatékonyabbá tedd a csapatmunkát és a kommunikációt. Térj át a Creative Cloud Pro-ra most felár nélkül!  


slider adobe (3)_1.png

Az Adobe legújabb bejelentése szerint az ügyfeleknek most lehetőségük van részt venni egy speciális ajánlatban, mely lehetővé teszi, hogy a jelenlegi Creative Cloud előfizetésükről áttérjenek a Creative Cloud Pro-ra felár nélkül!

A Creative Cloud az Adobe által kínált teljes körű tervezői és kreatív szolgáltatáscsomag, amely számos népszerű alkalmazást tartalmaz, mint például a Photoshop-ot, az Illustrator-t, az InDesign-t, a Premiere Pro-t és még számos más szoftvert. Ezen csomag pro verziójához pedig most felár nélkül juthatsz hozzá! Az Adobe CC-ben található számos szoftveren kívül a felhasználók fennakadás nélkül használhatják a folyamatos frissítéseket és fejlesztéseket, amelyeket az Adobe rendszeresen biztosít.

Az ajánlat kritériumai:

  • Az első évben továbbra is a jelenlegi Creative Cloud előfizetési árat kell fizetni. 
  • Legalább 5 Creative Cloud-seattel kell rendelkezni. Ez azt jelenti, hogy azok az ügyfelek, akik csak egy vagy néhány CC alkalmazást használnak, nem jogosultak az ajánlatra. Az ügyfeleknek minden licencet át kell migrálniuk, hogy teljes mértékben kihasználhassák az ajánlat nyújtotta előnyöket.
  • Ezenkívül az ajánlat csak a 1 éves VIP-szerződések esetén érvényes (de akár 3YC Ügyfelek számára is).
  • Az ügyfeleknek megújítási időszakban kell lenniük.

Az ajánlat 2023. szeptember 30-ig elérhető.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram