Árakhoz kattintson ide

  A Wacom feel IT technológia tökéletesen képes együttműködni a modern tabletekbe épített érintőképernyőkkel. Az olyanokéval, mint a Samsung Galaxy Note, a Microsoft Surface Pro vaga az ASUS Slate. A Bamboo Stylus feel precíz és érintésérzékeny. Egy olyan stylus, ami érzetre és működésre is pont olyan, mint egy igazi toll.

  Áttekintés

  A Bamboo Stylus feel precíz, mert nem az ujjainkat kell használnunk a jegyzeteléshez. Tiszta, mert a tabletek kijelzői elég okosak ahhoz, hogy figyelmen kívűl hagyják a tenyerünket, de regisztrálják a tollat. És kényelmes, mert egy igazi tollal írhatunk, nem egy műanyag pálcával.

  A Bamboo Stylus feel a legjobb választás, ha a gondolatainkat vagy a vázlatainkat szeretnénk rögzíteni.

  Csak a Bamboo Stylus feel termékcsalád biztosít olyan élményt, amit az igazi tollak használata jelent. Gördülékeny és természetes használata, pont, mintha papírra írnánk.

  A Bamboo Stylus feel stylus-ok pont úgy viselkednek, mint az igazi  tollak.

  Tökéletesen kiegyensúlyozott, pontosan illeszkedik a kéz formájához, és pont úgy lehet használni, mint egy igazi tollat. Szórakoztató az ujjainkat használni az íráshoz, de az eredmény nem biztos, hogy tökéletes lesz. A Bamboo Stylus feel tollak olyan precizitást biztosítanak, ami messze jobb, mint amikor az ujjainkkal nyomkodjuk a tablet képernyőjét. Az se okoz problémát, ha a tenyerünk véletlenül hozzáér a képernyőhöz, mivel a Wacom feel IT technológia elég okos ahhoz, hogy különbséget tegyen egy testrész és a stylus között. Választhatunk kemény és puha hegy között attól függően, hogy rajzolni vagy épp írni szeretnénk.

  Funkciók
  • A Wacom feel technológiával a lehető legprecízebb módon jegyzetelhetünk és rajzolhatunk
  • Kiváló minőségű alapanyagok, mint például szénszál, acél, alumínium és üveggyöngy
  • Autentikus forma és kiegyensúlyozottság
  • Tökéletes ergonómia