Árakhoz kattintson ide

  A Wacom Bamboo Solo tökéletesen képes együttműködni a modern tabletekbe épített érintőképernyőkkel. Az olyanokéval, mint a Samsung Galaxy Note, a Microsoft Surface Pro vagy az iPad. A Bamboo Stylus solo precíz és érintésérzékeny. Egy olyan stylus, ami érzetre és működésre is pont olyan, mint egy igazi toll.

  Áttekintés

  A Bamboo Solo egy olyan univerzum ajtaját nyitja meg, melyben végtelen lehetőségünk adódik az ötletek megragadására és kifejezésére. Mobilalkalmazások ezrei adnak lehetőséget arra, hogy kibontakoztathassuk kreativitásunkat. A Bambo Stylus solo-val bármilyen feladatot elvégezhetünk a személyes jegyzetek írásától a kifinomult képszerkesztésig. A saját kategóriájában egyedülálló gumihegy 25%-kal keskenyebb, mint az összes többi modell a piacon.

  A Bamboo Solo négy különböző színben érhető el, így olyat választhatunk, ami tökéletesen illeszkedik a stílusunkhoz. Mivel a gumihegy cserélhető, így sose fog minket cserbenhagyni ez az eszköz.

  Specifikációk

  • elérhető színek: fekete, fehér, zöld, piros és kék
  • méret: 141 mm hosszú, 9 mm átmérő
  • súly: 10 g
  • kompatibilitás: tablet, érintőképernyős telefonok
  Funkciók
  • A Wacom feel technológiával a lehető legprecízebb módon jegyzetelhetünk és rajzolhatunk
  • Kiváló minőségű alapanyagok, mint például szénszál, acél, alumínium és üveggyöngy
  • Autentikus forma és kiegyensúlyozottság
  • Tökéletes ergonómia

  Kényelmes írásmód A Bamboo Solo cserélhető, szénszálas hegyével nem csupán a navigációt segíti, de rendkívül folyamatos írást is lehetővé tesz az érintőképernyős kijelzőkön.

  Ergonomikus kialakítás Pont, ahogy elképzeltük. A Bamboo Solo tökéletesen kiegyensúlyozott és kényelmes fogású a háromszög alakú kialakításnak és a puha tapintású anyagának köszönhetően.

  Stílusos színválaszték A Bamboo Solo korszerű formatervezése összesen négy színben érhető el. Fekete, fehér, kék és piros színű stylusok közül választhatunk.

  bamboo_solo_4colors.jpg

  Inkspace előfizetés Minden Bamboo Solo mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

  Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Solo-nak. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.