Bamboo Pen & Touch

  Wacom Bamboo Pen & Touch

  Az ihlet érintése
  Bamboo Pen & Touch

  Árakhoz kattintson ide

  A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, a tollvonások pontosságát.

  Áttekintés

  Lapos dizájn A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a Bamboo digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

  Személyesség és tökéletesség A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

  Wide formátum A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

  Specifikációk

  • Méret: 278 mm x 176 mm x 11 mm
  • Aktív terület: 147 mm x 92 mm
  • Aktív érintőképernyős terület:: 125 mm x 85 mm
  • Súly: 418
  • ExpressKey-ek száma: 4
  • Nyomásérzékenység: 1024

  Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.


    

  Kinek ajánljuk?

  A terméket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki érdeklődik a digitális technika iránt, és nem csupán az igen kedvező ára és tudása, hanem kényelmes használata miatt is.