VideoStudio Ultimate

  Corel VideoStudio Ultimate X10

  Professzionális videószerkesztés megfizethető áron
  VideoStudio Ultimate

  Árakhoz kattintson ide

  A Corel VideoStudio Ultimate X10 egy teljesen új szintre emeli az otthoni videószerkesztés minőségét.

  Áttekintés

  Készíts gyorsabban, könnyebben videókat! A Corel VideoStudio Ultimate X10 a 64 bites technológiával időt takarít meg, minden eddiginél gyorsabb renderelést biztosít, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal, valamint az exkluzív minőségű, videószerkesztési eszközöket tartalmazó Special FX csomaggal.

  A VideoStudio Ultimate X10 minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, ráadásul számos bónusz szolgáltatást is találhatunk csomagban, mint például videóstabilizációs eszközöket, képkorrekciós eljárásokat és broadcast minőségű feliratokat, animációkat és grafikákat. Akár mozis színvonalú hatásokat a lenyűgöző képi hatásokkal, hangeffektusokkal és átmenetekkel. Akár 3D-s filmet is készíthetünk! A vágás és a renderelés hihetetlen gyors az AVCHD technológiának köszönhetően. A kész videók megoszthatók a YouTube-on, a Vimeo-n, Blu-ray-n, AVCHD lemezen, iPaden, és rengeteg más eszközön, illetve formátumban is.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8, Windows 7
  Processzor
  Intel Core i3 vagy AMD A4 3,0 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  8 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • DXVA2 VLD, Vertex és Pixel Shader 2.0 kompatibilis videokártya
  • Windows 10 a HEVC importhoz
  • 512 MB VRAM
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  64 bites engine A Corel VideoStudio Ultimate X10 és a mellékelt speciális FX csomag immár 64 bites alapokon működik. Stabilabb, gyorsabb, gördülékenyebb munka vált így lehetővé, és nem jelentenek akadályt a 4K és a HD videók, illetve az összetett multitrack projektek se.

  Mask Creator Az olyan népszerű effekteket mint a grayscale, a painting, vagy a blurring alkalmazható a videó egy kijelölt területén is. A kimaszkolt területet pontosíthajtuk az erre szolgáló eszközökkel a jobb végeredmény érdekében.

  360 fokos videók támogatása A 360 fokos videókat a megfelelő szög beállítása után átkonvertálhatjuk sztenderd videó formátumba is, így lejátszhatjuk őket TV-n vagy megnyithatjuk hagyományos videó lejátszó szoftverben is.

  Tisztább hangzás A tökéletes hangzás érdekében hozzuk egyensúlyba a párbeszédet, a narrációt és a háttérzajt. Az új Audio Ducking eszközzel a VideoStudio X10 arra is képes, hogy elkülönítse a narrációt a háttérzajtól, és arra, hogy az utóbbit halkabbra vegye. A Ducking Level és a Sensitivity opciókkal tovább finomíthatjuk a végleges hangzást.

  XAVC S Dolgozhatunk az új szabványnak számító MP-4-AVC/H.264 alapú XAVC S formátummal is, és támogatott lett a 4K (3840x2160) felbontás.

  MXF és HEVC támogatás Bővült a támogatott formátumok sora a professzionális kamerák által használt MXF formátumú XAVC fájlokkal, illetve a kiváló tömörítési paraméterekkel rendelkező HEVC (H.265) formátummal.

  Sáv átlátszóság Emeljük ki videónk legjobb pillanatait az új Track Transparency funkcióval, amivel könnyedén szabályozhatjuk a sávok átlátszóságát, így egyszerre több klipet is megmutathatunk. Szabályozhatjuk az előtűnés és az elhalványodás mértékét, és kontrollálhatjuk az egymásra helyezett rétegek megjelenését.

  Többkamerás szerkesztés A Multi-Camera Editor-ral egy történet minden oldalát megmutathatjuk. Könnyedén szerkeszthetjük egyszerre több kamerából jövő felvételek sorozatát. A felvételeket az Audio syncing-gel, jelölőkkel, vagy manuálisan hozhatjuk szinkronban. Egyszerre akár hat kamerával is dolgozhatunk.

  Skylake támogatás Élvezzük ki a legújabb generációs Intel processzorok által kínált sebességet és teljesítményt.

  VideoStudio MyDVD Egy egyszerűbb módja a DVD-k, AVCHD-k és Blu-ray lemezek készítésének. 100 előre elkészített sablon áll a rendelkezésünkre menükkel, almenükkel és chapterekkel ahhoz, hogy professzionális megjelenésű tartalmakat készíthessünk.

  NewBlue TitlerEX Dinamikus 2D és 3D feliratokat, stáblistákat és feliratozásokat készíthetünk ezzel a kiegészítővel a készülő filmekhez.

  Több kreatív opció Az új Add, Multiple és Grey Key opciókkal egyedi képátfedéseket és színkeveréseket hozhatunk létre. A video maszkolás segítségével elrejthetjük, vagy felfedhetjük egy videó részleteit, hogy érdekes hatásokat és egyedi feliratozásokat hozzunk létre.

  Idő torzítás Játszunk az idővel egy könnyen kezelhető eszköztárral, amivel kedvünk szerint gyorsíthatjuk vagy lassíthatjuk a felvételeket, vagy kimerevíthetünk egy-egy kiemelkedő pillanatot, de akár meg is fordíthatjuk a jelenetet. Az összes szükséges eszközt egy helyen találjuk, így még kényelmesebb a kezelésük.

  Képkimerevítés Legyen szó egy csodálatos mosolyról, egy fantasztikus gólról, vagy egy látványos jelenetről, nagyobb hatást érhetünk el, ha egy bizonyos képkockánál kimerevítjük a képet. Az új Freeze Frame funkció segítségével könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő képkockát és azt, hogy mennyi ideig tartson az effekt.

  FastFlick Az új FastFlick funkció segítségével pillanatok alatt készíthetünk csodálatos minőségű filmeket és diavetítéseket, amiket megoszthatunk akár a Facebook-on, a YouTube-on, a Flickr-en, vagy a Vimeo-n.

  FastFlick sablonok Ezentúl saját FastFlick sablonokat is létrehozhatunk, melyeket egyaránt felhasználhatunk a VideoStudio-ban és a FastFlickben.

  Új tartalmak A MediaLibrary megújult választékában friss sablonokat, kereteket és elemeket találhatunk. Érdemes megnézni az új színkollekciókat és háttereket is, melyekkel csodás videókat készíthetünk, szinte pillanatok alatt.

  Oktatórendszer A Discovery Center-ben lévő oktatóanyagok széles választéka segít minket az eligazodásban. Részletes leírás és videók hada áll rendelkezésünkre az ismeretek gyors elsajátításában.

  proDAD kézírás animáció A feliratokat realisztikus kézírássá alakíthatjuk ezzel az új, nagy teljesítményű eszközzel. Csak írjuk be a megjeleníteni kívánt szöveget, és válasszunk egyet a rendelkezésre álló sablonok közül.

  Motion Tracking Jelöljünk ki mozgó objektumokat a képen, és kössük őket más elemekhez, mint például szöveg vagy grafika. Gondolatbuborékot rajzolhatunk egy sétáló alak feje fölé, de kikockázhatunk mozgó arcokat, vagy rendszámtáblákat is.

  NewBlue FX Colorfast A NewBlue kiváló minőségű speciális effektusaival, színkorrekciós eszközeivel és videós trükkjeivel gyönyörű és életteli színhatásokat érhetünk el.

  Módosítható mozgás Beállíthatjuk a grafikai elemek, feliratok, objektumok és videók mozgását. Tökéletes módszer arra az esetre, ha dinamikus videókat szeretnénk készíteni kép-a-képben hatás segítségével. A létrehozott mozdulatsorozatok elmenthetők későbbi használatra is.

  DSLR Stop Motion Mostantól arra is lehetőségünk van, hogy full-HD animációs filmeket készítsünk DSLR kamera használatával.

  Továbbfejlesztett DSLR funkciók Ezentúl arra is van mód, hogy a DSLR kameránkat a számítógépünkről irányítsuk. Csak állítsuk fel a kamerát, és rögzítsük a felvételt, a kamerához hozzá se kell érnünk.

  4K támogatogás A VideoStudio felkészült a legmodernebb formátumok kezelésére is, így már képes Ultra HD felvételeket is kezelni. A készülő film felbontása akár 4096x2160 is lehet.

  Szerkesztés A VideoStudio Ultimate X10 minden olyan eszközt biztosít, amik a HD videók szerkesztéséhez kellhetnek. A szoftver szinte bármilyen kamerát képes felismerni, fejlett képkorrekciós eljárásokkal rendelkezik, az effekteket pedig real-time is megtekinthetjük a vágás során.

  Képernyő rögzítés Egy könnyen kezelhető felhasználói felületen keresztül rögzíthetünk bármilyen, a monitorunkon megjelenő tartalmat, például prezentációkat, oktatóanyagokat, vagy termékbemutatókat.

  HTML 5 támogatás A beépített HTML5 támogatásnak és az előre elkészített HTML5 Intsant Projecteknek köszönhetően interaktív videókat is készíthetünk a VideoStudio Ultimate X8.5-ben. A videókba hyperlinkeket és feliratokat is ágyazhatunk.

  Többrétegű grafikák A rétegek támogatása azt jelenti, hogy egy többrétegű kép rétegeit egymástól független sávokban is megnyithatjuk a VideoStudio Ultimate X9-ben, így olyan hatásokat érhetünk el, amik lenyűgözik a közönséget.

  Sablonkönyvtár Egy sablont közvetlenül a könyvtárból is ráhúzhatunk az idővonalra, így szinte azonnal munkához láthatunk. Készíthetünk saját sablonokat is, de letölthetünk további ingyenes darabokat a PhotoVideoLife.comról is.

  Képstabilizáció Még akár a legremegősebb képű videót is rendbe tehetjük a proDAD Mercalli SE megbízható, képstabilizációs modullal. Beállíthatjuk a színeket, a fehéregyensúlyt, az árnyalatokat az Advanced DeNoise, Auto Exposure és Lensflare filterekkel.

  Teljesítmény Az AVCHD engine-nek köszönhetően hihetetlenül gyors lett a szerkesztés és renderelés. A szoftver kihasználja az új generációs Intel Core és AMD processzorok által kínált előnyöket, és a videókártya teljesítményét is.

  Hangeffektek Több, mint 230 hangeffekt áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a készülő filmek hangzása is tökéletes legyen. Sziréna- és géphangok, becsapódások, robbanások, természeti zörejek, és rengeteg más.

  Time-lapse hatás Mutassunk be egy eseményt úgy, mintha a valós idő egy töredéke alatt játszódott volna le. A Time-Lapse effekttel a napfelkelte csak másodpercekig tart, egy teljes nap eseményei pedig csupán néhány másodpercig.

  proDAD VitaScene V2 LE Több, mint 100 személyreszabható nagy teljesítményű képi hatás, átmenet és szűrő.

  3D-s filmek A 2D-s filmekből könnyedén készíthetünk 3D-s verziót, amit feltölthetünk a YouTube 3D-re, vagy megnézhetünk a dobozos verzióhoz mellékelt 3D-s szemüveg.

  Boris Graffiti 7 Importálás és exportálás nélkül készíthetünk broadcast minőségi feliratokat és grafikákat a Boris Graffitivel. Ezenfelül igényes megjelenésű főcím-feliratokat és létrehozhatunk, melyeket saját kedvünk szerint animálhatunk.

  NewBlue Titler Pro 1 Gyakoroljunk teljes kontrollt a feliratok kezelése felett, és hozzunk létre velük hatásos megjelenésű videókat.

  ProDad Adorage, Volume 9 Több mint 300 lenyűgöző particle és egyéb effekt áll a rendelkezésünkre a látványosabbá tételére. Alkalomhoz illő effektek és átmenetek bármilyen videóhoz.

  Boris Title Studio Professzionális megjelenésű, a hírműsorokból ismerős feliratokat és kiváló minőségű animációkat hozhatunk létre a Boris Title Studio-val. Pontosan meghatározhatjuk a 2D-s és a 3D-s feliratok megjelenést és stílusát.