CorelDRAW Home & Student Suite

  Corel CorelDRAW Home & Student Suite X8

  Grafikus csomag diákoknak és hobbi felhasználóknak
  CorelDRAW Home & Student Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelDRAW Home & Student X8 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel profi grafikai anyagokat készíthetünk otthon vagy az iskolában.

  Áttekintés

  Otthon vagy az iskolában, a CorelDRAW és a hozzá kapcsolódó alkalmazások minden olyan eszközt biztosítanak, ami a grafikai munkákhoz kell. Képszerkesztés, kiadványszerkesztés, illusztrációk és prezentációk készítése és sok minden más egyetlen, összefoglaló és megfizethető áru csomagban. A CorelDRAW Home & Student Suite X8 támogatja a Windows 10-et, a többmonitoros munkát, a Real-Time Stylus technológiát és a 4K felbontást.

  Fő alkalmazások

  • CorelDRAW Home & Student X8 – vektoros illusztrációk és kiadványok készítése
  • Corel PHOTO-PAINT Home & Student X8 – Képszerkesztés
  • Corel PowerTRACE X8 – Bitmap képek konvertálása vektorosokká
  • Corel CAPTURE X8 – Képernyőrögzítés
  • Corel CONNECT – Tartalmak menedzselése

  Támogató alkalmazások

  • Corel AfterShot
  • BenVISTA PhotoZoom Pro 4
  • WhatTheFont
  • Barcode Wizard
  • Duplexing Wizard

  Tartalmak

  • 1300 kiváló minőségű clipart és digitális kép
  • 100 szabadon felhasználható, nagy felbontású kép
  • 125 betűkészlet
  • 75 fotókeret
  • 100 kitöltési minta
  • Quick Start Guide
  • Interactive Startup bemutató
  • Oktató videók
  • Több mint 100 profi sablon posztereknek, hirdetéseknek, okleveleknek, névjegykártyáknak, stb.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.1 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core i3/5/7 vagy AMD Athlon 64
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • DVD-meghajtó
  • Internet Explorer 11 vagy újabb
  • Egér vagy tablet
  • Internetkapcsolat
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  Funkciók

  Corel AfterShot Az AfterShottal professzionális szinten, mégis könnyedén dolgozhatunk a RAF formátumú képekkel. Egyszerre akár több ezer képen is végezhetünk kisebb-nagyobb korrekciókat  és javításokat. Minden fotós kötelező eszköztára!

  Tartalomszervező A Corel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletetre vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei közt keressünk. A tartalmainkat szinkronizálhatjuk a Microsoft OneDrive fiókunkkal is, így bárhol és bármilyen eszközön hozzájuk férhetünk.

  Healing Clone Számos funkció áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy jobbá tegyük kedvenc fotóinkat. Ilyen funkció például a Healing Clone eszköz, amivel elmoshatjuk a kisebb-nagyobb tökéletlenségeket. Ezen felül még számos profi képszerkesztő eszközt találhatunk a Corel PHOTO-PAINT Home & Student X8-ban.

  Kompatibilitás A Windows 10 kompatibilitásnak köszönhetően minden olyan erőforrás a rendelkezésünkre áll, ami a stabil és gördülékeny munkához kellhet. Természetesen a jövőben is támogatottak maradnak a Windows 7-et vagy 8.1-et használó munkaállomások. A kompatibilitást segíti az olyan modern formátumoknak a támogatása, mint például az AI-nak, a PSD-nek, a PDF-nek, a JPG-nek, PNG-nek, az SVG-nek ,az EPS-nek, a TIFF-nek, a DOCX-nek, a PPT-nek, stb.

  coreldraw_home_student_x8_photo_editing.jpg

  64 bites támogatás A natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és fájlokkal.

  Többmonitoros munka, 4K és Real-Time Stylus támogatás Egyszerre akár két 4K felbontású monitoron is dolgozhatunk a nagyobb hatékonyság érdekében. Az olyan Windows Real-Time Stylus kompatibilis tabletekkel, mint a Microsoft Surface gyorsan és kényelmesen alkothatunk, de támogatottak a népszerű Wacom rajztáblák is.

  OpenType támogatás Gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, de kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését is. Az OpenType technológia lehetővé teszi, hogy a betűtípusokat más nyelveken is elérhetővé tegyük.

  Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

  Színprofilok A gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült fájlok importálásakor megőrződnek az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

  Sablonok és tréning anyagok Kiváló eredményeket érhetünk el a 100 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréning anyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

  coreldraw_home_student_x8_design.jpg

  Értékes digitális tartalmak Több mint 100 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül mintegy 1300 kiváló minőségű clipartot és fotót találunk a csomagban.

  Rajzeszközök Rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dőlésszöget és a tartást is.

  Görbe szegmentumok másolása Az új Copy Curve Segments funkció segítségével könnyedén másolhatunk és duplikálhatunk már meglévő görbéket új projektekbe, így időt spórolhatunk meg és a munka is kényelmesebbé válik.

  Képszerkesztés Új fotó effektusok: Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop fájlokkal dolgozunk, legyen szó importálásról vagy exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X8 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

  Web grafikák és animációk Készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat tervezhetünk.

  Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.