CorelCAD

  Corel CorelCAD 2017

  2D-s és 3D-s tervezőszoftver - megfizethető áron
  CorelCAD

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.

  Áttekintés

  A CorelCAD minden olyan szabványos eszközt tartalmaz, melyek egy olyan komfortos munkafelületet jelentenek, mely lehetővé teszi a produktív munkavégzést. Ötleteinket személyreszabható 2D-s és 3D-s tervezőeszközökkel kommunikálhatjuk. A VoiceNotes használatával üzeneteket és instrukciókat helyezhetünk el rajzunkban, a CorelDRAW és a Corel Designer kompatibilitás pedig a hatékonyabb együttműködésben segít. A CorelCAD egyaránt elérhető Windows és Mac OS operációs rendszereken, így még könnyebb a platformok közötti átjárás.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon x2 Dual-Core
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • OpenGL 1.4 (vagy újabb) kompatibilis VGA
  • Egér vagy tablet
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz és a kiegészítők letöltéséhez
  • CD meghajtó a CD-ről történő telepítéshez
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.9 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • Egér vagy tablet
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz és a kiegészítők letöltéséhez
  • CD meghajtó a CD-ről történő telepítéshez
  Funkciók

  Natív DWG file-ok: mivel a szoftver tökéletesen képes kezelni a DWG formátumú file-okat, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy az esetleg más szoftverrel dolgozó partnereink meg tudják-e nyitni az általunk készített tervrajzokat. A CorelCAD a DWG formátumot használja natív formátumként, de képes kezelni az AutoCAD által használt DXF és DWF formátumokat is.

  64 bites támogatás: a CorelCAD Windows rendszerek alatt immáron 64 bites verzióban is elérhető, mely lehetővé teszi, hogy jóval nagyobb méretű file-okkal dolgozhassunk, egy jóval rugalmasabb és nagyobb teljesítményű környezetben.

  2D drafting tools

  2D-s eszközpark Az olyan új eszközökkel, mint az ExplodeBlockX vagy a DiscardDupliacates jóval kényelmessebben és precízebben dolgozhatunk, mint korábban. Az interaktív trim path eszközzel pontos trimmeléseket végezhetünk, a QuickModify paranccsal pedig gördülékenyen mozgathatunk, forgathatunk és másolhatunk elemeket.

  Felugró dimenzió panel Jóval hatékonyabb dolgozhatunk a dimenziókkal az azonnal elérhető rajzeszközökkel, melyek az új dimenzió palettáról érhetők el, így gyorsabb a navigáció és egyszerűbb az irányítás.

  Migráció aszisztens A korábbi CorelCAD verziókból pár kattintással exportálhatunk profilokat, beállításokat és felhasználói felületeket a CorelCAD 2015 felé. A CorelCAD 2015 első indításakor automatikusan megjelenik a migrációt segítő panel.

  UI

  Szabványos CAD eszköztár: a produktív munkát az ismerős funkciókkal és eszközökkel ellátott felhasználói felület garantálja. A CorelCAD kompatibilis az összes jelentős CAD alkalmazással, így a tapasztalt felhasználók könnyen eligazodnak a már jól ismert parancsok, menük és eszközsávok között.

  Örökölt formátumok támogatása: a rajzokat elmenthetjük hagyományos R12 DWG vagy DXF formátumban is, hogy a régebbi szoftverekkel dolgozó partnerek és munkatársak is meg tudják nyitni őket.

  Tulajdonság paletta: a Properties palettával módosíthatók az entitások olyan tulajdonságai, mint a például a réteg, a szín vagy a vonalstílus, de arra is van mód, hogy átmásoljuk más entitások jellemzőit.

  3D tools

  Saját koordináták: a saját koordinátarendszert készíthetünk, melyben könnyebben elrendezhetjük az elemeket.

  3D-s nézet: a 3D-s modelleket több különböző nézőpontból is megvizsgálhatjuk, és arra is van mód, hogy interaktív módon mozgassuk őket a 3D-s térben. Egy 3D-s modellt egyszerre több nézetből is megtekinthetünk: elölről, jobbról, felülről vagy izometrikus módban.

  3D-s egér támogatás: a 3Dconnexion eszközök támogatásának hála, 3D-ben is navigálhatunk. Egyszerre zoomolhatunk és forgathatjuk a 2D-s és a 3D-s elemeket a 3D-s egér mozgatásával.

   

  Elérhetőség, próbaverzió

  CorelCAD 30 napos próbaváltozatát innen töltheti le.
  Listaáraink felől az alábbi oldalon tájékozódhat.
  A CorelCAD szoftvert keresse a Trans-Europe Kft. viszonteladóinál!