VIZ

  Autodesk VIZ 2008

  Gyors fotorealisztikus látványtervek - mindez egyszerűen
  VIZ

  Árakhoz kattintson ide

  Valósítsa meg elképzeléseit az Autodesk® VIZ 2007 3D tervező szoftverével. Hozzon létre meggyőző fotorealisztikus látványterveket, melyek a tervezési folyamat minden lépését meggyorsítják és leegyszerűsítik. Leplezze le ügyfelei remekműveit, még azelőtt, hogy megépülnének.

  Áttekintés

  Valósítsa meg elképzeléseit az Autodesk® VIZ 2007 3D tervező szoftverével. Hozzon létre meggyőző fotorealisztikus látványterveket, melyek a tervezési folyamat minden lépését meggyorsítják és leegyszerűsítik. Leplezze le ügyfelei remekműveit, még azelőtt, hogy megépülnének. Tegye gördülékenyebbé az alkotás folyamatát, tegye hatékonyabbá a tervezési munkát, és hozzon létre meggyőző, fotorealisztikus látványterveket.

  Vizsgáljon meg koncepciókat, értékeljen terveket, és hozzon létre hatékony bemutatókat ügyfelei számára. Keltsen életre tervadatokat virtuális bejárás és berepülési animációkkal, modellező, képszámító és animációs eszközök gazdag eszköztárának segítségével, melyek szorosan kapcsolódnak az Autodesk® látványtervezési megoldásaihoz — beleértve új 2007-es termékeinket is. Az Autodesk VIZ termék olyan szintű vizuális megjelenítést kínál, amilyenre szüksége van – a valósidejű tanulmányoktól a fotorealisztikus virtuális prototípusokon át a meggyőző multimédiás bemutatókig. Előzetes koncepciók modellezése Az Autodesk VIZ egyedi értéket ad a tervezői folyamat minden szintjéhez, így segít projektjei fejlesztésében és a gyors elkészítésben. Közvetlenül az Autodesk VIZ fejlett modellező eszközei segítségével hozhat létre tervezői formákat, majd zökkenőmentesen átemelheti munkáját CAD környezetébe a további finomítás és a precíz vázlatkészítés érdekében. Kompatíbilis Autodesk alkalmazások többek között az Autodesk® Revit® Building, Autodesk® Revit® Structure és Autodesk Inventor®. Tervezés megvilágítással A megvilágítás központi tényező a tér és a formák természetének bemutatásában. A globális megvilágítási képszámítás segítségével finom fényhatásokat, például indirekt megvilágítást, finom árnyékolást és színvisszaverődést alkalmazhat, melyektől képei megdöbbentően valósághűek lesznek. A képszámítások pontosabbá is válnak, így jobban tudja értékelni és bemutatni, hogyan fog terve megjelenni különböző körülmények között. A folyamat egyszerű – csak állítsa be a megvilágítást úgy, ahogyan azt a valóságban is tenné. Egy integrált megoldás Néhány projektben fejlett 3D megjelenítésre, egyes esetekben pedig részletes kivitelezési dokumentációkra van szükség. Az Autodesk VIZ egy tervezési megoldás integrált részét képezi, ami lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb alkalmazásokkal dolgozhasson és könnyedén megoszthassa adatait számos Autodesk szoftver között. A továbbfejlesztett DWG fájlcsatolási és importálási lehetőségekkel az AutoCAD® 2005, 2006 vagy 2007 alapú tervezői alkalmazásokkal, például az AutoCAD, Autodesk® Architectural Desktop, Autodesk® Revit® Building, Autodesk® Revit® Structure, Autodesk® Civil 3D®, Autodesk Inventor®, vagy AutoCAD® Mechanical termékkel készített adatok felhasználhatók az Autodesk VIZ szoftverben és viszont, így a tervezői folyamatban fenntartható az adatok integritása.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  MS Windows Home Edition SP2, XP Pro SP2 (ajánlott) és Win2K SP4
  Processzor
  Intel Pentium III vagy AMD processzor, 500 MHz vagy újabb; Xeon®, dual AMD Athlon® vagy Opteron® 3
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768 - 32 bit
  Egyéb
  • Microsoft Internet Explorer 6
  • DirectX 9.0c (szükséges), OpenGL (opcionális)
  • OpenGL és Direct3D hardvergyorsítás támogatása; gyorsítókártya
  • 1280x1024x32-bites felbontással, 256 MB RAM memóriával
  • Microsoft Windows kompatíbilis egér (optimalizált IntelliMouse)
  • DVD ROM meghajtó
  Funkciók

  Az Autodesk® VIZ interaktív környezetet biztosít a 2D tervezéshez és 3D modellezéshez, az animációkészítéshez és a képszámításhoz — így elméletileg bármilyen formát, objektumot vagy jelenetet elkészíthet, valamint adatokat importálhat más Autodesk® tervezőalkalmazásokból.

  Edit Poly eszközök Az új poligon modellező eszközök meggyorsítják meggyorsítják a nagy részletességű geometriák készítésének folyamatát. Használja a gyors, különleges Edit Poly eljárást, amellyel az egyszerűtől az összetett modellekig bármit létrehozhat. Növelheti és zsugoríthatja a kiválasztott részleteket gyűrűk és hurkok mentén, valamint egy művelettel távolíthat el éleket és lapokat.

  Söprés módosító Gyorsan pásztázhat egy alakot vagy profilt az AutoCAD® szoftverből importált vonalak és vonalláncok, vagy az Autodesk VIZ termékben létrehozott vonalhálózat mentén. A söprés módosítóval egy felhasználói alakkal végezhet söprést, vagy alkalmazhat egyszerű vonalrendszerre előre definiált formákat, például hengereket vagy félhengereket, esetleg strukturális formákat, például széles karimákat, szögeket és T-elágazásokat


   

  Adaptív felosztású térfény számítás Csökkenteni a radiosity háló összetettségét, így gyorsabb és hatékonyabb radiosity feldolgozást tesz lehetővé.


  mental ray® 3.4.4 Satellites Hatékonyabbá teszik a látványtervezés folyamatát. Kulcsrakész megoldás közepes méretű képgeneráló hálózatok felállításához. A mental ray 3.4.4 képszámító szoftver számtalan optimalizálást kínál, mint például gyorsabb végösszeállítási teljesítményt, dupla-precíziós számítást sugárkövetéshez, és először generált sugarak gyors raszterizálását. A Satellite Rendering funkcióval akár nyolc másodlagos CPU-t is alkalmazhat megosztott képszámításra.

  32-bites támogatás Gazdag színvilág és csúcsminőségű eredmény. Az Autodesk VIZ 2007 alkalmazás OpenEXR és HDR képek 32-bites lebegőpontos ábrázolását teszi lehetővé. A nagyobb bitmélység nagyobb részletgazdagságot és dinamikusabb, szélesebb színválasztékot nyújt. Batch feldolgozás A fóliák és a képszámítási beállítások változtatásával statikus képek sorozata hozható létre gyorsan, és különböző szögekből.


  Autodesk® Backburner™ hálózati képszámítás A Backburner egységesített hálózati képszámító rendszer díjmentes része az alkalmazásnak. Segítségével az Autodesk VIZ alkalmazásban, vagy egy különálló Backburner képernyőn követheti a képszámítás műveletét.


  Az Autodesk VIZ 2007 alkalmazást Archivision és Bionatics beépülő modulokkal szállítják, melyek segítségével valósághű környezeteket hozhat létre karakterekkel, növényekkel és sok más elemmel.

  Tárgykezelés és együttműködés Ossza meg másokkal, ellenőrizze és tartsa kézben a tárgyakat, melyekkel dolgozik az új, már létező tárgykezelő megoldásokkal kompatíbilis és a Autodesk® Vault alkalmazással szorosan együttműködő Asset Tracker forráskezelő megoldásunk segítségével.


  Útvonal beállítási fájlok definiálása és elmentése Az útvonal beállítási fájlok a jelenet fájllal együtt tárolódnak, és lehetővé teszik az útvonalak megosztását, ezzel megkönnyítve az alkotói csapat tagjai közötti együttműködést. Változtasson az útvonalakon és a célokon, hogy hatékonyabban tudja követni a termelési folyamat összefüggéseit.

  Jelenetállapot A Jelenetállapot eszköz lehetővé teszi objektumok, fóliák, anyagok, kamerák és megvilágítási információk rögzítését és elmentését „jelenetállapotként”. Tetszőleges számú jelenetállapotot menthet el és állíthat vissza könnyedén, növelheti hatékonyságát és kifinomultabban adhatja meg kulcsfontosságú tervinformációit.


  Autodesk® DWF™ exportálás Lehetővé teszi a modellek exportálását az Autodesk VIZ alkalmazásból Autodesk DWF (Design Web Format) Viewer és Autodesk DWF Composer szoftverekben történő megtekintésre. A 3D Autodesk DWF fájlok exportálásának lehetősége azt jelenti, hogy megoszthatja tervezői elképzeléseit olyan emberekkel, akik nem rendelkeznek az Autodesk VIZ alkalmazással, de meg kell tekinteniük és véleményezniük kell terveit.


  Az Autodesk® Revit® Building fájlok és az Autodesk Revit Structure fájlok továbbfejlesztett támogatása Az Autodesk Revit Building és Structure felhasználók importálhatják vagy csatolhatják Revit modelljüket a DWG formátumon keresztül, és közvetlenül megfeleltethetik a jelenet objektumait a különböző Revit Building objektumoknak. Emellett, mivel a Fájlcsatolás frissítése funkció teljes mértékben támogatott, folytatható a munka a Revit Building alkalmazásban, miközben megmarad az Autodesk VIZ kapcsolat is.


  Autodesk Inventor importálás Az Autodesk Inventor® fájlformátum egyike az alapértelmezett fájltípusoknak az importáló eszközben, így lehetőség van IPT és IAM fájlok importálására. Az Autodesk Inventor importálás szolgáltatás támogatja az Autodesk Inventor által használt anyagokat és anyagminta leképezéseket.