Combustion

  Autodesk Combustion 4

  Professzionális kompozitáló alkalmazás 3D-s támogatással
  Combustion

  Árakhoz kattintson ide

  Az Autodesk különleges vizuális effekt szoftvere Windows és Macintosh munkaállomásokhoz, amely egyetlen felületről biztosítja a professzionális eszközök teljes eszkökészletét a festés, részecskék, effektusok, animációk és 3D készítés feladataihoz. A Combustion szoftver a Discreet Academy Award díjnyertes technológiájára építve a vizuális effektusok új generációját nyújtja a felhasználható eszközök széles skálájával, megfizethető áron.

  Áttekintés

  Az Autodesk Combustion az egyértelmű kreatív megoldás az igényes vizuális effekt művészek számára. A program Windows és Macintosh munkaállomásokban egyaránt használható, igy egyetlen felületről biztosítja a professzionális eszközök teljes eskzökészletét a festés, részecskék, effektusok, animációk és 3D kompozitálás feladataihoz. A Combustion szoftver a Discreet Academy Award-díjnyertes technológiájára építve a vizuális effektusok új generációját nyújtja a felhasználható eszközök széles skálájával, megfizethető áron. Ha készen áll arra, hogy még gyorsabban és még olcsóbban érjen el elképesztő teljesítményeket, digitális tartalomfejlesztő munkája során akkor Ön készen áll az Autodesk Combustion 4-re – az Autodesk Media and Entertainment „mindent egyben” professzionális kompozitáló alkalmazására. A már régóta várt új verzió effekt készletei és új funkciói valamennyi mozgóképes művész számára lehetővé teszik kreativitásuk teljes kibontakozását. Akár az az Ön feladata, hogy professzionális mozgóképes grafikát hozzon létre, akár a weben szeretné publikálni videó anyagait, akár speciális effektusokat kell készítsen játékfilmekhez vagy HDTV-hez, a Combustion 4 szoftver rendkívül kedvező áron biztosítja a szükséges nagy teljesítményű eszközöket céljai elérése érdekében.

  A Combustion 4 könnyen használható kezelőfelületet, felhasználóbarát munkafolyamatot és kiterjedt eszköztárat kínál, melyeknek célja, hogy segítsen Önnek megvalósítani elképzeléseit, mindezt a munkavégzés hatékonyabbá tétele mellett.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP Professional SP2 (ajánlott), Home Edition SP2, 2000 SP4
  Processzor
  850 Mhz vagy erõsebb Intel Pentium III, Pentium 4 vagy AMD Athlon XP
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  200 MB
  Képernyő
  1024x768 - 24 bit
  Egyéb
  • Videókártya min. 64 MB RAM-al
  • Microsoft Windows Media Player vagy Apple QuickTime® támogatás
  • Adobe Flash Player
  • Microsoft DirectX
  Apple
  Rendszer
  Mac OS® X 10.3.9 vagy 10.4.x
  Processzor
  Power Mac® G4, 800Mhz vagy erõsebb (1.83 GHz Intel Core Duo Mac)
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  260 MB
  Képernyő
  1024x768 - 24 bit
  Egyéb
  Funkciók

  Hatékony kreatív eszközök A Combustion 4 szövegen belüli hozzáférést biztosít a mozgásgrafikához, az ágazatvezető 3D alkotáshoz, a színkorrekcióhoz, képstabilizációhoz, vektor festéshez és forgatáshoz, szövegeffektusokhoz, rövid formájú szerkesztéshez, kifejezésekhez, Flash kimenethez és még sok minden máshoz.

  G-Buffer-Builder.jpg

   

  hqdefault.jpg

  “Művész barát” interfész A Combustion 4 az Autodesk Media and Entertainment egységesített és könnyen használható kezelőfelületét tartalmazza; ilyen a több képernyős, kontextuson belüli tervezőmunka, a könnyű navigáció és a sematikus csomó alapú nézet – mind úgy lett kialakítva, hogy Ön gyorsabban és könnyebben el tudja érni a kitűzött célokat.

  Széleskörű integrált használat A Combustion 4 eddig páratlan integrációt kínál az ágazati normák szerinti 3D-s animációs, képalkotó és illusztrációs szoftverekhez, mint amilyen az Autodesk vezető animációs szoftvere a 3ds Max, kódoló szoftvere az Autodesk Cleaner és olyan nagygépes rendszerek, mint a Discreet Flint, Discreet Flame, Discreet Inferno, Discreet Fire és a Discreet Smoke.

  fig4.jpg