AutoCAD LT

  Autodesk AutoCAD LT 2018

  Egyszerűbb 2D-s rajzolás és dokumentálás
  AutoCAD LT

  Árakhoz kattintson ide

  Az AutoCAD LT 2D CAD szoftver elősegíti a 2D rajzok gyorsabb és pontosabb létrehozását. Elérhető Windows és Mac rendszeren. Tartalmazza az AutoCAD mobil alkalmazást.

  Áttekintés

  Az AutoCAD LT 2018 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

  Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.

  A fejlett CAD technológia a 30 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére.

  Az AutoCAD LT 2018 szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését.

  A CAD szoftverek átfogó kínálatának folyamatos fejlesztése mellett az Autodesk iparági vezető a felhőalapú és a mobil megoldások terén is, így ügyfelei kihasználhatják széleskörű tapasztalatával és bizonyított teljesítményével járó előnyöket. 

  Az AutoCAD LT 2018 számos új képességet használ ki, amelyek elérhetők a modern Windows operációs rendszereken, valamint széleskörű érintőképernyős támogatást is nyújt.

  Próbálja ki most az AutoCAD LT 2018 szoftvert, és fedezze fel az előnyöket a mindennapi munka során: a hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig. Engedje, hogy az új lehetőségek felfedezésre csábítsák a tervezés során.

  autocad_lt_2018_box.png

   

  Az AutoCAD LT olyan hasznos szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek korábban csak az AutoCAD szoftverben voltak elérhetők.

  A vizuális fejlesztésekkel, mint például a vonal halványítása funkció használatával terveinek részleteit még tisztábban láthatja. Mostantól az olvashatóság a vonalszakaszok helyett már valódi görbékkel kibővített. A műveletek visszavonásának számát csökkentheti a Parancselőnézettel, mely lehetőséget nyújt az eredmények megtekintéséhez még azelőtt, hogy a parancsot végrehajtaná. Nagy méretű kiválasztási halmazok mozgatása és másolása még egyszerűbben tehető meg.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
  Processzor
  1 GHz vagy gyorsabb 32 vagy 64 bites
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1360x768
  Egyéb
  • Internet Explorer 9 vagy későbbi
  • .NET Framework 4.6
  • DirectX® 9.0c (szükséges), OpenGL® (ajánlott)
  • Hardveresen gyorsított OpenGL és Direct3D támogatással rendelkező videókártya
  • Microsoft Windows-szabványos 3 gombos egér
  • DVD-ROM meghajtó
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.10 vagy újabb
  Processzor
  64 bites Intel processzor
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Apple Safari 5 vagy újabb
  Funkciók

  Az AutoCAD LT 2018 újdonságai

  Fedezze fel az AutoCAD LT® 2018 2D CAD szoftver legújabb szolgáltatásait, többek között a külső referenciák elérési útvonalának helyreállítását és az SHX betűtípusú fájlok felismerését.

  PDF-importálás Geometria (beleértve az SHX betűtípusú fájlokat), kitöltések, raszterképek és TrueType szövegek importálása a rajzba egy PDF-fájlból.

  Külső fájlreferenciák A külsőleg hivatkozott fájlok sérült elérési útvonalainak kijavítására szolgáló eszközökkel időt és energiát takaríthat meg.

  Objektumok kijelölése A kijelölt objektumok akkor is a kiválasztási halmazban maradnak, ha a képernyőn kívülre tolja vagy nagyítja őket. 

  Szöveg bszöveggé A szöveg- és bszöveg objektumok kombinációi egyetlen bszöveg objektummá konvertálhatók.

  Felhasználói felület Intuitív munkavégzés a gyakran használt párbeszédpanelekkel és eszköztárakkal.

  Tervezői nézetek megosztása A rajz tervezői nézeteit egy biztonságos helyen teszi közzé a webböngészőben történő megtekintéshez és megosztáshoz.

  Nagy felbontású monitorok támogatása A lehető legjobb megtekintési élmény, még 4K vagy nagyobb felbontású kijelzőkön is.

  AutoCAD mobil alkalmazás CAD rajzok megtekintése, létrehozása, szerkesztése és megosztása mobileszközén az AutoCAD mobil alkalmazással.

  Felhasználói interakció

  A szalag lapjai és paneljei Egyszerű hozzáférés a kedvenc eszközeihez az AutoCAD szalagról.

  Eszközpaletták Egyszerű hozzáférés a leggyakrabban használt tartalmakhoz és eszközökhöz a testreszabható eszközpaletták használatával.

  Parancssor Parancsok indítása és a kérdések gyors megválaszolása egyszerű billentyűparancsokkal, közvetlenül a parancssorból.

  Többfunkciós fogók A geometriák egyszerű átformálása, mozgatása és kezelése a fogóval történő szerkesztés segítségével.

  tobbf

  Objektumok és fóliák átlátszósága Vezérelheti a kiválasztott objektumok, illetve az adott fólián lévő összes objektum átlátszóságát.

  Dinamikus blokkok Rugalmasságot és intelligenciát (például alak-, méret vagy konfigurációmódosítást) adhat hozzá blokkreferenciáihoz.

  Asszociatív kiosztások Körkörös vagy négyszögletes mintába helyezve vagy egy útvonal mentén hozhat létre objektumokat, és módosíthatja azokat.

  Objektumok kiválasztása és elkülönítése Megkeresheti és kiválaszthatja az összes olyan objektumot, amely egy adott objektum tulajdonságaival megfeleltethető. Elrejtheti vagy megjelenítheti a kiválasztott objektumokat.

  2D vázlatolás, rajzolás és feliratozás

  Szöveg Egy- vagy többsoros szöveg (bszöveg) létrehozása egyetlen szöveges objektumként. Formázhatja a szöveget, az oszlopokat és a határvonalakat.

  Intelligens méretezés Méretek automatikus létrehozása. Ha a mutatót a kijelölt objektumok fölé húzza, megtekintheti az eredmény előnézetét még azelőtt, hogy létrehozná azt.

  Mutatók Mutatóvonalak létrehozása számos tartalommal (például szöveggel vagy blokkokkal). A mutatóvonalak egyszerű formázása és a stílus meghatározása.

  Intelligens középvonalak és középpontjelek Létrehozhatók és szerkeszthetők olyan középvonalak és középpontjelek, amelyek a hozzájuk rendelt objektumok áthelyezésekor automatikusan azokkal együtt mozognak.

  Táblázatok Táblázatok létrehozása sorokba és oszlopokba rendezett adatokkal és szimbólumokkal, képletek alkalmazása, illetve hivatkozás Microsoft Excel-munkalapokra.

  Revíziós buborékok Revíziós buborékok rajzolhatók a rajzban található frissítések gyors azonosítása érdekében.

  revizios

  Elrendezések Megadhatja a rajzlap méretét, címpecsétet adhat hozzá, valamint a modell többféle nézetét is megjelenítheti.

  Elrendezési nézetablakok Elrendezési nézetablakokat hozhat létre a terv különböző elemeinek eltérő léptékekben történő megjelenítéséhez.

  Mezők A szöveges objektumok mezőinek használatával olyan szöveg jeleníthető meg, amely a mező értékének változásakor automatikusan frissül.

  Adatcsatolás Egyidejű frissítések engedélyezhetők élő hivatkozás létrehozásával egy Microsoft Excel-munkafüzet és a rajzban lévő táblázat között.

  Együttműködés

  PDF- és DGN-fájlok importálása/exportálása/alávetítése Megoszthatja és újrafelhasználhatja a PDF- és DGN-fájlok adatait importálással, exportálással, illetve alávetítésként történő csatolással.

  DWG- és képreferenciák Külsőleg hivatkozott fájlként rajzokat és képeket csatolhat az aktuális rajzhoz.

  Lapkészletkezelő Több rajzot is megtekinthet, megnyithat, kezelhet és nyomtathat lapként.

  Földrajzi elhelyezkedés és online térképek Földrajzi elhelyezkedésre vonatkozó információkat szúrhat be a rajzokba, és a rajzon szereplő térképet online térképszolgáltatásból jelenítheti meg.

  TrustedDWG technológia A TrustedDWG™ technológia révén értesülhet a lehetséges inkompatibilitásról, ha a fájl legutóbbi mentése nem Autodesk-szoftverrel történt.

  Áttelepítési eszköz Az egyéni beállítások és fájlok áttelepíthetők az előző kiadásokból.

  CUI testreszabása A hozzáférhetőség javítása és a gyakori feladatok végrehajtásához szükséges lépések számának csökkentése érdekében testreszabhatja a felhasználói kezelőfelületet.

  Rendszerváltozó-figyelő Az aktuális rendszerváltozók figyelése az előnyben részesített értéklista alapján. Az eltérésekről a rendszer értesítési buborékban figyelmezteti.

  Autodesk asztali alkalmazás Anélkül kaphat szoftverfrissítési értesítéseket és telepítheti a frissítéseket, hogy meg kellene szakítania a munkafolyamatot. Az új szolgáltatásokról oktatóanyagokat tekinthet meg.