AutoCAD LT

  Autodesk AutoCAD LT 2010

  2D tervezés a lehető legpontosabban
  AutoCAD LT

  Árakhoz kattintson ide

  Az AutoCAD LT a világ legnépszerűbb rajzoló és kirészletező szoftvere. Fokozza a hatékonyságot, a pontos és precíz 2D-s technika használatával.

  Áttekintés

  Az eredeti DWG™ formátummal való teljes, 3D funkciók nélküli kompatibilitás, a magas fokú testreszabhatóság és az on-line licenckezelés megkönnyíti a hivatásos tervezők mindennapi munkáját. Az AutoCAD LT 2010 szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését. Próbálja ki most az AutoCAD LT 2010 szoftvert, és fedezze fel az előnyöket a mindennapi munka során: a hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig. Engedje, hogy az új lehetőségek felfedezésre csábítsák a tervezés során.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  MS Windows XP Pro vagy Home Edition (SP2), Windows XP Tablet PC Edition(SP2) vagy Windows 2000(SP4)
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon Dual Core, 1.6 GHz vagy gyorsabb SSE2 technológiával
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  1.3 GB
  Képernyő
  1024x768 - VGA monitor
  Egyéb

  Microsoft Internet Explorer 6 vagy későbbi
  DirectX® 9.0c (szükséges), OpenGL® (ajánlott)
  Hardveresen gyorsított OpenGL és Direct3D támogatással rendelkező videókártya
  Microsoft Windows-szabványos 3 gombos egér
  DVD-ROM meghajtó

  Funkciók

  Az AutoCAD LT 2D program lehetővé teszi a különböző ötletek dokumentálását, munkafolyamat optimalizálását, és az ügyfelekkel és munkatársakkal való könnyebb együttműködést.