Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Encore DVD professzionális eszköz a DVD produkciók szerkesztésének területén. Szabad utat enged a menükészítéshez, és ötletes, interaktív lehetőségeket kínál minden lejátszható DVD formátumban.

  Áttekintés

  Az Adobe Encore DVD professzionális eszköz a DVD produkciók szerkesztésének területén. Szabad utat enged a menükészítéshez, és ötletes, interaktív lehetőségeket kínál minden lejátszható DVD formátumban.

  Az Adobe Encore DVD rugalmas kezelőfelületet és páratlan együttműködést kínál az Adobe Photoshop, az Adobe Premiere és az Adobe After Effects szoftverekkel. A legkorszerűbb eszközt adja a kezünkbe, hogy jól kidolgozott, többnyelvű, interaktív menüvel, többsávos audio- és feliratcsatornákkal bővíthessük az alkalmazás kínálatát. Az Adobe Encore DVD iparágvezető támogatást biztosít az Adobe Photoshop programhoz, beleértve az új, egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixelek támogatását. Az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects és az Adobe Encore DVD integrációját is továbbfejlesztették. Az Adobe Premiere vágójelei vagy az After Effects AVI és MPEG-2 fájljai az Adobe Encore DVD-ben automatikusan hoznak létre DVD fejezetpontokat. A felhasználók az Adobe Encore menüit animálás céljából közvetlenül az After Effects programba küldhetik. A programba Adobe Audition audio fájlokat lehet importálni Dolby Digital audio konvertálás céljából. Az Adobe Encore CS6 DVD programot egybekovácsolták az Adobe Premiere Pro CS6 videoszerkesztő alkalmazással.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1 (64 bit), Windows 8 (64 bit)
  Processzor
  Intel® Core™2 Duo vagy AMD Phenom® II
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x900 - OpenGL 2.0 kompatibilis grafikus kártya
  Egyéb
  • DVD-ROM a telepítéshez és a DVD íráshoz
  • Blueray író, Blueray lemez irásához
  • Microsoft DirectX 9 kompatibilis hangkártya
  • QuickTime 7.6.6 a QuickTime fájlok importálásához
  • A szoftver csak az Adobe Premiere Pro CS6 részeként érhető el
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.6.8, 10.7 vagy 10.8
  Processzor
  Multicore Intel® processor 64-bit támogatással
  Memória
  4 Gb
  Tárhely
  4 Gb
  Képernyő
  1280x900 - OpenGL 2.0 kompatibilis grafikus kártya
  Egyéb
  • DVD-ROM a telepítéshez és a DVD íráshoz
  • Blueray író, Blueray lemez irásához
  • QuickTime 7.6.6 a QuickTime fájlok importálásához
  • A szoftver csak az Adobe Premiere Pro CS6 részeként érhető el
  Funkciók

  Slideshow Editor Készítsünk könnyedén képvetítéseket (slideshow). Határozzuk meg, hogy a bemutatók tallózhatók-e, vagy csak az automatikus lejátszás választható opcionális zenei aláfestéssel vagy hangalámondással. Könnyedén beállíthatjuk a kockák időtartamát és a közéjük való átúsztatásokat, vagy dinamikus effektusokat.

  Folyamatábra Határozzuk meg és tekintsük át saját DVD lemezünk navigációját a vizuális folyamatábra segítségével, amelyen minden fontos információt könnyedén megtalálhatunk.

  Frissített felhasználói felület, amelyben a paneleket saját belátásunk szerint dokkolhatjuk és csoportosíthatjuk Rendezzük felhasználói felületünket saját ízlésünk szerint. A paneleket dokkolhatjuk és csoportosíthatjuk. A panelek közötti elválasztó vonalra kattintva beállíthatjuk a panelek méretét, amelyek automatikusan ehhez igazodnak.

  Adobe Bridge Tallózzunk, katalogizáljunk és tekintsük meg bárminek az előnézeti képét, legyen az akár grafika vagy videó. Ezek után nincs más dolgunk, csak fogd-és-vidd módszerrel behelyezni a fájlokat a projektünkbe. XMP metaadatokkal láthatjuk el fájljainkat, mint pl. szerző, kulcsszó, nyelv, formátum, amelyekre keresni is tudunk.

  Adobe Photoshop integráció Készítsünk menüket Adobe Photoshop formátumban, a programba épített technológia felhasználásával. Ezeket akár Photoshopban tovább is szerkeszthetjük, és a változások azonnal mutatkozni fognak a DVD projektünkben.

  Adobe After Effects integráció A felhasználók az Adobe Encore menüit animálás céljából közvetlenül az After Effects programba küldhetik.

  Dinamikus menüszerkesztés (Motion menu) Egyesítsük a Photoshop CS6 szerkesztőeszközeit a videokompozitáló eszközökkel, hogy egyedi, dinamikus és mozgó menüket készíthessünk.

  Többoldalas menük

  A nézők számár kellemesebb élmény lehet az opciók kiválasztása egy többrétegű menürendszerből. Olyan Blu-ray lemezek szerkeszthetők, melyeken a menük böngészése közben nem szakad meg a háttérzene és videó lejátszása.

  Automatikus fejezetpontok készítése Készítsünk projektünkben automatikusan, egy gombnyomásra többoldalas menüket fejezetekből vagy diavetítésekből (slideshows).

  Fejezetlejátszási lista Jogdíjmentes sablonok és menüelemek Egyenesen a mélyvízbe ugorhatunk, hisz a megannyi sablon, mozgó menü, nyomógomb és stílus használatával gyorsan és kényelmesen profi eredményt érhetünk el.

  Több klip egy időegyenesen

  XMP metaadat-támogatás DTS audiotámogatás Integrált háttér-transzkódolás A program automatikusan konvertálhatja a nyersanyagot MPEG-2 video- és Dolby® Digital audioformátumba, vagy mindezt mi magunk is megtehetjük manuálisan, kiválasztva a számunkra megfelelő tömörítési algoritmust.

  AVCHD kimenet Blu-ray-re

  Az Adobe Encore CS6 natívan támogatja az AVHCD kamerákat. Az AVHCD formátumú videót minőségromlás és átkódolás nélkül írhatjuk Blu-ray-re. Az Encore megörzi az eredeti felvétel minőségét.

  Professzionális utómunkaeszközök Készítsünk mester DVD-t DLT egység segítségével, és használjuk a legújabb DVD standard másolásvédelmi funkciókat.

  Stílus paletta (Styles Palette) A stílus paletta segítségével a felhasználók Adobe Photoshop rétegeffekteket, így például árnyékot és ragyogást letárolva gyorsan megváltoztathatják a DVD menü elemeinek megjelenését.

  Library Palette Az új Library Palette-tel rendezhetjük a menüket, gombokat, háttereket, szövegstílusokat és vektoros alakzatokat. Az Adobe Encore DVD most több tucat testreszabható menüt és több száz alakzat-, gomb- és szövegstílust tartalmaz.

  Formátumtámogatás Az Adobe Encore DVD még több audio- és videoformátumot támogat, így többek között QuickTime állományokat is. Egy külső NTSC vagy PAL monitoron a DVD menükbe betekintve egyszerűbb a DVD előállításának folyamata, az egész DVD projekt megtekintését pedig már támogatják a vezető digitális videokártyák, így például a Matrox RT.X100 is.

  Gyorsabb munka A DVD tervezőmunkát folytatva a fájlokat most már a háttérben transzkódolhatjuk, így jelentős gyártási időt takaríthatunk meg. Több ablakban lehet hatékonyabban dolgozni a testreszabott munkafelületekkel, amelyeket elmenthetünk, majd bármikor előhívhatunk. Az új Adobe Encore Project Checker ezenkívül rámutat a DVD projektek problémáira lemezre írás előtt, ezzel a minőségellenőrzés idejét csökkenthetjük.

  Beépített MPEG-2 kódolás Az Adobe Encore DVD beépített kódolási lehetőségeket kínál MPEG-2 videó és Dolby Digital Audio formátumba is.

  Mintavételezés konvertálása Könnyedén átalakíthatjuk az audio forrásfájlokat 48kHz-re a beépített mintavételezés-konvertálási funkcióval.

  Projekt-előnézeti kép A produkció készítésének minden időszakában követhetők a projekt egységei, beleértve a lejátszást és a navigációt is.

  DVD-kimenet Minden írható DVD-formátumban biztosítja a széleskörű visszajátszás támogatását. Közvetlen DVD, DLT írására kínál lehetőséget.

  Linkfrissítés Hatékonyan ellenőrzi a linkek változását, felismeri az árva linkeket.

  Testreszabható projektnézetek Testreszabható a projektek rendszerezése a mappák, filterek és egyéb csoportosítási szempontok alapján.

  DVD-extrák hozzáadása Extrák hozzáadásával bővíthető a tartalom, amely PC-n visszajátszható.

  Szabad tárhely kijelzése Vizuális követés lehetősége a DVD lemez tárhelyének aktuális kihasználtságáról.

  Kétrétegű DVD A 8.54GB kapacitású, kétrétegű DVD használatára is lehetőség van.

  Regionális kódolás A program regionális kódolást használ a földrajzi régiók nyelvhasználatához, ezen kívül biztonsági beállításokat is tartalmaz az illetéktelen régiók kizárásához.

  Másolásvédelem DVD-standard másolásvédelmi módszer a DVD tartalom illetéktelen felhasználásának megelőzésére.

  Kinek ajánljuk?

  Mindazok, akik DVD-re kívánják írni felvételeiket, és nem elégszenek meg azzal, hogy a filmek csupán archiválva legyenek, hanem ezenfelül szép köntösbe is kívánják "öltöztetni" őket, sok hasznát vehetik ennek a programnak. Azon felhasználók, akik professzionális, üzleti megoldást keresnek (pl. DVD film kiadása), szintén pótolhatatlan segítséget kapnak elképzeléseik megvalósításához.