A FileMaker ajánlata: ajándék éves FileMaker PRO 15 Advanced licenc

  Profi és teljesen személyre szabható, de mégis egyszerűen használható adatbázis-kezelésre lenne szüksége? A FileMaker akciós ajánlata Neked szól!

  filemaker_15_promo_2017_750_250.png

   

  A FileMaker a világ első számú adatbázis-kezelő szoftvere, amelynek segítségével digitális állományaink, aktuális projektjeink és ügyfeleink menedzselése gyerekjátékká válik.
  A több milliós felhasználói bázissal büszkélkedő program érdemeit számos szakember és díj dicséri. Az alkalmazás kezelőfelülete rendkívül egyszerű és jól alakítható (megismerése a kezdő felhasználók számára sem nehéz), ugyanakkor a szoftver a lehető legprecízebb munkát végzi.

  A szoftvernek köszönhetően rendet teremthetünk átláthatatlan adatdzsungelünkben: a fájl- és szövegkeresés gyerekjátékká válik, a dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzáférhetünk, így könnyen módosíthatjuk őket. A szoftver ezeken túl számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik az összehangolt munkát.

   

  Most korlátozott ideig minden FileMaker Licensing for Teams éves előfizetéshez
  ajándék 1 éves FileMaker PRO 15 Advanced licencet kapsz ajándékba.

   

  filemaker-pro15advanced_0.jpg

   Az igénybevétel feltételei

   • Az 5 és 10 felhasználós FM éves előfizetések esetén most nem csupán egy FileMaker Server-t és User Connection megoldásokat kapsz, hanem egy ajándék FileMaker PRO 15 Advance 1 éves felhasználói jogot is.
   • Az ajánlatban szereplő termék teljes megnevezése: Annual FileMaker Licensing for Teams (AFLT) .
   • Az ajánlatot kereskedelmi, kormányzati, oktatási és nonprofit ügyfelek vehetik igénybe.
   • Az ajánlat 2017. március 31-ig érvényes.

    A FileMaker Licensing for Teams konstrukció 5, vagy több munkatárs esetén leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, hiszen számos plusz eszközt tartalmaz (FileMaker Server, User Connections*).

    *: A User Connections lehetővé teszi az ügyfelek számára (beleértve FileMaker Pro, FileMaker Go és FileMaker Webdirect) a FileMaker Server-hez történő csatlakozást.