Kedvezmények

Kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 392 0700 telefonszámon vagy az info@trans-europe.hu emailcímen.

2018.05.03. 12:00

A megújult Adobe Migration ajánlat keretében akár 33% kedvezménnyel vásárolható Adobe CC előfizetés.

Most érdemes Adobe Creative Cloud-ra váltani, hiszen az Adobe az előfizetéses modellre történő átállás támogatására egy kihagyhatatlan ajánlatot készített. 2018. május 7-től 2018. június 1-ig az Adobe Value Incentive Plan (VIP) keretében a CCT Single App és CCT All Apps csomagokhoz kedvezményes áron lehet hozzájutni. Az ajánlat a CS3, CS4, CS5, CS5.5 és CS6 önálló termékeket és az Adobe Creative Suite licencet használó kereskedelmi és kormányzati ügyfelek részére készült. Az ajánlat kizárólag olyan Felhasználók számára érvényes, akik rendelkeznek az említett Adobe Creative Suite licencekkel és korábban még nem használták fel azokat hasonló jellegű, kedvezményes, áttérési promócióhoz. Jelen kedvezmény oktatási vagy egyéni ügyfelek számára nem elérhető, nem vonható össze más akcióval és az ajánlat megújításokra nem érvényes.

 

Az akció részleteiről és az árakról érdeklődjön minősített viszonteladóinknál: https://www.kreativfelho.hu/viszonteladoink

 

Adobe Creative Cloud for teams All Apps - A legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal.

 

Adobe Creative Cloud for teams Single App - Csak egy CC asztali alkalmazáshoz biztosít elérést, mint például a Photoshop CC vagy Illustrator CC. Ebben a konstrukcióban az InCopy CC és Acrobat Pro DC előfizetésekre nem él az ajánlat.

 

Melyiket válasszam? Single App, vagy teljes verzió?

 

 

Single App

All Apps

Felhő tárhely

20 GB

100 GB

Központosított számlázás és licence adminisztráció

Creative Cloud Packager a központosított telepítéshez

Behance ProSite elérés

Digital Publishing Suite Single Edition

 

5 db weboldal hosztolása Business Catalyst-tal

 

Adobe Typekit könyvtár hozzáférés

 

Évente 2 alkalommal Adobe gyártói support igénybevételének lehetősége

 

2018.04.27. 15:10

AKCIÓ! Wacom táblák 10-15% kedvezménnyel vásárolhatók meg!

Akció!

Az alábbi Wacom digitális rajztáblák az akciós időszakban, illetve a készlet erejéig rendelhetők viszonteladóinknál!

CTH490K_Comic_InUse_04_RGB_LowRes_0.jpg

Megnevezés

Kedvezmény

Akció időtartama

Wacom Intuos Pro Small

12%

2018. május 31-ig

Wacom Intuos Pro Medium

10%

2018. június 29-ig

Wacom Cintiq Pro 13

12%

2018. május 31-ig

Wacom Cintiq Pro 16

12%

2018. május 31-ig

Wacom Intuos 3D Medium

15%

2018. május 31-ig

Wacom Intuos Comic Medium

15%

2018. május 31-ig

Wacom Intuos Art Medium

15%

2018. május 31-ig

2018.04.27. 15:00

Lepd meg magad vagy szeretteidet egy Wacom digitális rajztáblával!

Ballagási ajánlatunk - Több mint 15% kedvezmény

Az akcióban szereplő 3 Wacom tábla most

69.850 Ft helyett 58.950 Ft*

Az akció 2018. május 31-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Készen állsz arra, hogy életre keltsd rajzaidat? A Wacom digitális táblák az alkotás új dimenzióit nyitják meg. Valósítsd meg ötleteidet, készíts profi grafikákat a rendkívül sokoldalú rajztáblákkal. Minden Wacom mellé kreatív szoftver jár! 

ballagási ajánlat.png

*Bruttó ár

2018.04.24. 15:30

Az oktatási intézmények számára az Adobe most teljesen ingyenesen elérhetővé tette az Adobe Spark prémium verzióját.

Adobe CC plus Adobe Sprak (1).png

Az Adobe Spark segítségével a diákok egyszerűen és gyorsan készíthetnek animált videókat, gyönyörű weboldalakat és lenyűgöző grafikákat, bármilyen tervezési gyakorlat nélkül. Számos beépített stílus, sablon, téma, kép, filter, betűtípus és elrendezés választható, de természetesen saját fotókból, zenékből is megannyi egyedi alkotás kreálható, percek alatt, azonnali letöltési és megosztási lehetőséggel. Ezzel új távlatok nyílnak a prezentációk, esszék, házi feladatok és inspiratív ötletek elkészítésében. A projektekhez ihlet meríthető a galériában található rengeteg kész alkotás által, és a blogbejegyzések is segítik a kezdeti lépéseket és a haladó szintű gyakorlat elsajátítását. A Spark minden böngészőben és eszközön működik.

A K-12 licenccel rendelkező iskolák részére a Creative Cloudban található Admin Console-ból aktiválható a Spark prémium verziója.  A telepítéshez itt található segítség. Azon iskolák, amelyek nem rendelkeznek Adobe Creative Cloud előfizetéssel, egy személyes fiók létrehozásával szintén ingyenesen és korlátlanul használhatják a Spark prémiumot.

Az Adobe K-12 iskolai licenc tartalmazza a Creative Cloud alkalmazások teljes portfólióját - mint az Adobe Photoshop CC, Lightroom CC, Illustrator CC, Experience Design CC, és sok más - melynek birtokában bármikor és bármilyen eszközről elérhetők a legfrissebb professzionális kreatív szoftverek. Ez a csomagajánlat általános- és középiskolák rendelkezésére áll, jóval kedvezőbb áron, mint a hagyományos oktatási licenckonstrukció, így biztosítható a szoftverlegalitás és az alkotó szellemű foglalkozások profi szintre emelése. 

A K-12 megoldás angol és magyar nyelvű Adobe Creative Cloud termékekre vonatkozik. A kreatív szoftverekhez egy helyen lehet hozzáférni, a pedagógusok és a tanulók akár otthon is használhatják a programokat és elérhetik a felhőben tárolt fájlokat. Az Admin Console segítségével egyszerű a licenc, a felhasználók és a jogosultságok kezelése.

Az Adobe Spark alap verziója mindenki számára elérhető és ingyenes, viszont korlátozott eszközpalettával lehet dolgozni benne.

 

2018.04.03. 14:13

Vedd meg, vagy térj át most a QuarkXPress 2017-re, így ingyen megkaphatod a május 16-án érkező QuarkXPress 2018-at!

Quark-Expres-promo-2018-boxok.png

Azok, akik már használják a QuarkXPress 2017-et, áprilisban 10% kedvezménnyel jegyezhetik elő a QuarkXPress 2018 frissítést.

Az ajánlat 2018. április 30-ig érvényes!

 

A QuarkXPress 2018 újdonságai:

QX2018-Boxshot-Blue-Bold-NEW-256x300.png

  • Felülmúlhatatlan tipográfia első osztályú OpenType vezérlőkkel
  • Új elválasztást korlátozó szintek
  • Teljes mértékben támogatja a színes betűkészleteket nyomtatási és digitális adathordozókhoz
  • Közvetlen InDesign® IDML importálás
  • Kiváló minőségű PDF készítés
  • Beépített JavaScript v8 támogatás, így automatizálhatók az ismétlődő feladatok, és új funkciók is hozzáadhatók a QuarkXPress-hez
  • Korlátlan Android-alkalmazások létrehozása ingyenesen a QuarkXPress-en belül

Egyszeri licensz, nincs előfizetési díj!

Amennyiben szeretnéd, hogy az ajánlattal kapcsolatban telefonon vagy
e-mailben tájékoztassunk, töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Vagy további információért keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! 
Email: info@trans-europe.hu
Telefon: +36-1-392-0700