Utazás a Föld körül geometriai formák segítségével

  Eric Boufarhat gyönyörű illusztrációi

   

  01 nyito.jpg

  A kevesebb néha több. Egy örökérvényű alapelv, amely sokszor már elcsépeltnek is tűnhet, azonban a művészetben a mai napig igaz. Persze a legapróbb részletekig kidolgozott munkák is komoly minőségről tesznek tanúbizonyságot, azonban vannak olyan dolgok, ahol az egyszerűség önmaga adja a szépséget.


  Eric Boufarhat, az Ausztráliában alkotó grafikus abszolút az utóbbit tartja szem előtt munkái során, ráadásul a legtöbb esetben az élénk színekkel készülő képeibe belecsempészi a geometriát is, az összhatás pedig szinte minden esetben nagyszerű lesz.  
  Legújabb sorozatában, ami Travel Journey nevet viseli, a világ különböző részeit veszi górcső alá. A sorozatnál nem az volt a célja, hogy a leghíresebb helyeket gyűjtse egybe, hanem kizárólag saját korábbi utazásaira hagyatkozott. Eric nagyszerűen használja a színeket, mindegyik munkája kifejezetten vidám és élettel teli annak ellenére, hogy a stilizációt a lehető legtöbbet alkalmazza.


  A Traval Journey sorozat képeit összeszedtük nektek, lentebb görgetve megnézhetitek őket, azonban aki úgy gondolja, hogy Eric további munkáit is megnézné, az látogasson el az ausztrál művész Instagram csatornájára. Ha pedig ennél is tovább mennél, akkor meglátogathatod a webshopot, ahol a grafikus saját munkáival ellátott printeket, párnákat, táskákat vagy telefontokokat is vásárolhatsz.


  Ezzel nem célunk különösebben reklámozni az úriembert, azonban az ő munkássága is nagyszerűen mutat rá arra, hogy az egyedi és kreatív tartalomnak akkor is van piacképes jövője, ha a mai világban egyre inkább csorbát szenved a szerzői tartalom.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg