Magyarok készítettek arculatot egy edinburgh-i sörözőnek

  Egyedi arculatot kapott Edinburgh egyik legismertebb bárja

  A Salt Horse Beer Shop & Bar Edinburgh legszélesebb sörválasztékát kínálja, legyen szó üveges vagy csapolt sörről, ami mellé kiváló ételeket is fogyaszthat az arra járó. A bár neve egy szlengesített kifejezésből ered, amely elsősorban az itt található ételekre utal. A tulajdonosok az arculatot is ehhez kapcsoltan szerették volna kialakítani, szem előtt tartva, hogy a minőségi ételek és italok kiemelése mellett egyből átjöjjön a szemlélődő számára a barátságos hangulat is.

  kep 01 nyito_114.jpg


  Az akár nehéznek is tekinthető feladatot egy magyar cég, a DekoRatio Branding & Design Studio kapta meg, akikről korábban írtunk már Fördős Zé tavaly megjelent gasztro-magazinja kapcsán.


  A konkrét projekt kidolgozója ezúttal Lovas Zoltán volt, a fotókat Kevin Harald Campean készítette, míg az animációk Richard Woth munkái. Lovas Zoltán a dizájn grafikai kidolgozásakor a korábban megfogalmazott kritériumokat, illetve a mai trendeket öntötte egybe egy kifejezetten letisztult arculat formájában. A logó maga egy kettős szimbólum, melyben a sörösüveg és a pohár az üveges és a csapolt sörök választékára, illetve azok összekapcsolhatóságára utal, és e köré épül az egész dizájn. A logó mellett maga a betűtípus és az arculat többi eleme, mint például a logóhoz illeszkedően kialakított ikonrendszer is részletesen kidolgozott, és nagyszerűen illik egymásba, meghatározva az egész hely hangulatát a poharaktól a sörnyitókon át egészen az ételek csomagolásáig.


  Lovas Zoltán neve egyébként nem ismeretlen a magyar grafikus szakmában, korábban ő készítette például a Miskolci Nemzeti Színház arculatát, de a többi munkája is említésre méltó. Ezeket Te is megnézheted a grafikus saját weboldalán, ha pedig a Salt Horse Beer Shop & Bar arculatára vagy kíváncsi még részletesebben, akkor kattints ide.


  kep 02_4.gif

   

  kep 03_112.jpg


  kep 04_94.jpg


  kep 05_94.jpg


  kep 06_2.gif


  kep 07_75.jpg


  kep 08_64.jpg

   

  kep 09_47.jpg


  kep 10_37.jpg


  kep 11_23.jpg