Futball logók NBA mintára

  Átváltoztak a francia első osztály csapatainak logói

  01 nyito.jpg

  A sport hatalmas üzlet, amelyben óriási pénzek mozognak napról napra. Habár az amerikai és az európai gyökerekkel rendelkező sportágak üzleti felépítése elég komoly mértékben eltér egymástól, az vitán felül áll, hogy a ligarendszerben működő amerikai kosárlabda, avagy az NBA, valamint az amerikaiak által soccer-nek nevezett európai futball népszerűségét tekintve is a két legsikeresebb az NFL mellett.


  Az MH Studio néven alkotó iráni grafikusnövendék szíve inkább a labdarúgás felé húz, de hasonlóan szereti a kosárlabdát is, ezt pedig az általa elkészített projektekben is a világ tudtára adja. Készített már újragondolt, retro stílusú futballmezeket vagy szuperhősök mintájára készült kitalált csapatoknak szerelést. Egyik legújabb projektjében pedig a Francia Labdarúgó Liga csapatainak logóját tervezte meg oly módon, mintha azok az NBA-ben játszó kosárcsapatok lennének.
  Az új logók nem csak hasraütésszerűen születtek, komolynak tűnő magyarázat van a motívumokkal és a színek használatával kapcsolatban is, amelyeket a lentebb bemutatott képeken is megnézhettek.


  Ami a grafikai minőséget illeti, a fiatal, még egyelőre csak tanuló grafikus kitűnő munkát végzett minden esetben. Ráadásul amellett, hogy maguk a logók is nagyszerűen mutatnak, nagyot dob rajtuk az Adobe Photoshop segítségével való prezentálásuk is, hiszen aki grafikai körökben mozog, az tudja, hogy a munka prezentálása és látványa legalább olyan fontos, mint maga a logó vagy az egyéb grafikai termék kidolgozása.
  Összegyűjtöttük nektek azokat a logókat, amelyek leginkább tetszenek nekünk, de a liga összes csapatához elkészített teljes kollekciót megnézhetitek az MH Studio behance oldalán, vagy az iráni fiatalember további munkásságára is vethettek egy pillantást az Instagramon.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg

  10.jpg

  11.jpg