Csodás arculat a Csodák Palotájában

  Ilyen lett a CSOPA Playbar

  kep 01 nyito_111.jpg

   

  A Csodák Palotája biztosan mindenki számára ismerős, hiszen nem csak a fiatalok, de a felnőttek is szeretnek játszva tanulni és valódi érdekességekkel szembesülni. A CSOPA projekt az utóbbi években olyannyira jól futott, hogy a Camponában található helyszínük mellett 2016 májusában Óbudán, a Kolosy térnél újabb részleget nyitottak meg. Ez a hely a CSOPA Playbar nevet kapta, az új helyhez, pedig új arculat is dukál.

  A Csodák Palotája már jó ideje rendelkezik saját arculattal, így egyszerre volt könnyű és egyben nehéz feladat a Playbar saját arculatának kidolgozása, a korábbi arculat főbb elemeinek megtartásával. A feladatot a DekoRatio Branding & Design Studio kapta, a projekt vezetését pedig Seres Flóra ragadta magához. Az arculat kidolgozása mellett „a közös terek falfelület grafikái, az irányítójelzések és faldekorációk, valamint a Születés kiállítás designjának elkészítése is feladat volt, sőt a DekoRatio csapata „a szemfényvesztés világába is belemélyedt, kutatott, tervezett, hogy végül, az Illúzió kiállítás részeként megszülethessen a Tükörszoba, a Labirintus, a „Csíkos szoba”, illetve az animációs feladatok egy része.”

  Az arculat kék alapot kapott, nagyszerűen stilizált ikonokkal és egy hozzáillő logóval. Ha rosszmájúak akarnánk lenni, akkor azt mondhatnánk, hogy helyenként van egy kis BKK-s beütése, azonban nem akarunk azok lenni, hiszen valóban jól sikerült a projekt. A tükörszoba és a csíkos szoba is kifejezetten tetszetős, Kevin Harald Campean fotóit elnézegetve kedvet kaptunk hozzá, hogy élőben is megnézzük a CSOPA Playbart.

  Az alábbiakban megnézhetitek ti is ezeket a képeket, ha pedig részletesebben is érdekel titeket a projekt, akkor látogassatok el a hozzá tartozó Behance bejegyzéshez.

   

  kep 02_2.gif

   

  kep 03_108.jpg

   

  kep 04_93.jpg

   

  kep 05_93.jpg

   

  kep 06_86.jpg

   

  kep 07_73.jpg

   

  ezgif.com-optimize.gif

   

  kep 09_46.jpg

   

  kep 10_36.jpg

   

  kep 11_22.jpg

   

  kep 12.gif

   

  kep 13_11.jpg