A Photoshop troll, aki mindent szó szerint vesz

  Ez történik, ha a szakértelem fanyar humorral párosul

  kep 01 nyito_107.jpg

   

  Az emberek nagy része szeretne máshogyan kinézni, mint amilyenek valójában. Többen próbálkoznak sminkkel, van, aki a plasztikai sebészetben látja a megoldást, de vannak olyanok is, akik szeretnének egy biztonságosabb és olcsóbb megoldást. Számukra megváltást jelenthet a Photoshop, azonban ezzel is vigyázni kell, hiszen a nem megfelelő kezekben a legjobb eszközök is az ellenkező hatást érhetik el.

  James Fridman esetében a Photoshop tudás abszolút megkérdőjelezhetetlen, így azt gondolhatnánk, ha rábízzuk egy képünket, akkor biztonságban vagyunk. Azonban ez a legkisebb mértékig sincs így. James szereti a hozzá érkező kéréseket szó szerint értelmezni, így javítva fel a módosításra szánt képeket. James szatírikus hozzáállásával a megrendelők által nem megfelelőnek titulált képeket teszi valóban viccessé, így némileg megszégyenítve azt, aki úgy gondolja, hogy a valóság számára nem elég jó.

  Persze Jamesnek is van szíve, gyakran megesik, hogy egy-egy kérést szép szavakkal utasít vissza, ezzel próbálva önbizalmat adni annak, aki nem elégedett magával, sőt saját bevallása szerint az egészet azért csinálja, hogy az emberek el tudják fogadni magukat olyannak, amilyenek, vagy ha valóban nem elégedettek önmagukkal, akkor tegyenek ellene.

  James képeiből összegyűjtöttünk nektek néhányat, mindegyikük rendkívül vicces, igaz egy kis angoltudás nem árt mellé, hogy valóban átjöjjön, mikor hogyan is értelmezte az esetenként már önmagukban vicces kéréseket az alkotó.

  Munkáinak sikerét mi sem mutatja jobban, mint például az, hogy az Instagramon „mindössze” 145 fotót rakott fel, még is több, mint 730.000 követővel rendelkezik. Ugyanezek a számok a Twitter esetében 154 és 937.000, míg Facebookon több, mint 640.000-en követik úgy, hogy mindössze heti 1-2 posztot láthatunk tőle.

  Jamesnek egyébként minden egyes munkáján látszik, hogy valóban mestere a Photoshopnak. Sajnos egyéb jellegű munkáit nem ismerjük, azonban addig is ezekkel a vicces képekkel vigasztalódhatunk. Emellett, ha szeretnétek esetleg ti is hasonló kéréssel fordulni a fiatalemberhez, bármikor megtehetitek, elég ha tweeteltek neki a @fjamie013 címen, de vigyázzatok, hiszen ő is figyelmeztet; ne küldjetek neki olyan személyes képet, amit nem szeretnétek, hogy publikus legyen.

   

  kep 02_107.jpg

   

  kep 03_105.jpg

   

  kep 04_90.jpg

   

  kep 05_89.jpg

   

  kep 06_83.jpg

   

  kep 07_70.jpg

   

  kep 08_61.jpg

   

  kep 09_44.jpg

   

  kep 10_35.jpg