Főbb hírek

2018-03-19
Az alábbi cikkben egy rajzfilmkészítőről olvashatunk, aki elmeséli, hogyan ismerkedett meg a Wacom táblamonitorával és miért volt neki ez a találkozás emlékezetes.
2018-03-12
Megérkezett a Wacom Intuos termékcsalád új tagja, mely két méretben (S, M) érhető el. Az alábbi videóban kicsomagoljuk az új készüléket és egy korábbi verzióval összehasonlítjuk.
2018-03-08
Időpontja: 2018. március 24-25. Photoshop kezdő tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akiket érdekel a digitális képszerkesztés világa.
2018-03-07
Soha nem látott szintre emeli a kreativitást a Wacom legújabb digitalizáló táblája. Legyen szó bármilyen alkotásról, rajzolásról, festésről, fotószerkesztésről, jegyzetelésről vagy prezentációkészítésről az új mutatós tábla tökéletes munkaeszköz. Sőt, a Wacom Intuos nem csupán egy, a sok eszköz közül hanem alkotótárs, hogy az ötleteid életre keljenek. 
2018-02-27
Az Adobe minden designert versenybe invitál, melyben a feladat egy alkalmazás prototípusának az elkészítése az Adobe XD-vel.
2018-02-25
A Szoftver.hu információs kreatív portált üzemeltető Trans-Europe Kft. együttműködési lehetőséget kínál olyan kreatív cégeknek, irodáknak - vagy akár szabadúszó művészeknek -, akik használják a Wacom digitalizáló tábláit, táblamonitorait, vagy bármely hozzá kapcsolódó technológiát, szoftvert. A részletekről bővebben a lenti cikkben olvashatsz.
2018-02-21
Az Adobe lerántotta a leplet az Adobe XD legújabb fejlesztéseiről egy berlini UI/UX konferencián.
2018-02-20
Befagyhat-e egy tó 5 másodperc alatt? A válasz az, hogy igen, de szükségünk lesz egy kis szoftveres beavatkozásra. A Nagyerdei Korisok legújabb freestyle jégkorcsolyás kisfilmjére 2 évet kellett várni, de nagyon megérte.
2018-02-19
Ebben a cikkben a grafikai tabletek fejlődésével kapcsolatos tapasztalataimat gyűjtöttem össze. Mielőtt belemennénk a témába, megválaszolok pár idevágó alapvető kérdést.
2018-02-12
Láttad már grafikai munka közben az Oculus Riftet?
2018-02-12
Az elmúlt években leginkább arról születtek cikkek az Adobe háza tájáról, hogy egy bátor lépéssel a teljes szoftver - portfólióját átültette felhő alapokra, és ez az irány - legyen bármilyen előremutató is - sokakat elriasztott az Acrobat-tól, és sajnos kevesekhez jutott el az az információ, hogy ez a felhőbe költözés az Acrobat szoftvereket csak részben érintette. Ismerd meg az alábbi cikkben az Acrobat örökérvényű változatát.
2018-02-08
 Az alábbi írásban Nick Sorbin gyógyszertechnikus és digitális művész meséli el tapasztalatait cikksorozatával kapcsolatban, melyhez olyan szakemberekkel készített inerjúkat, akik együttesen alkalmazzák a tudományt és a 3D művészet világát. A cikkek írása közben feltűnt neki, hogy milyen sokan használják a Cinema 4D megoldásait. Ezeket ismerhetjük meg az alábbi összegzésben.
2018-02-07
Tanulni szeretnél, de nincs időd beülni az órákra? Fejlődni szeretnél a munkádban, de nincs lehetőséged elszakadni fél napokra? Akkor az oktatas.szoftver.hu oldalt Neked találtuk ki! Itt nem csak különböző kreatív tanfolyamaink közül válogathatsz, de rendezvényeink, sőt online webinárjaink felvételeit is újra nézheted.
2018-02-06
Az erőteljes új workflow-engine az időigényes digitális asset menedzsment munkát automatizált workflow-vá alakítja.
2018-01-31
A kanadai szoftvercég Corel, mely elsősorban olyan ikonikus termékeiről híres mint a CorelDRAW és a WinZip egy új szoftverkalózkodás elleni szabadalmat jegyeztetett be. A szigorúbb megszorítás helyett a cég egy üzenetküldő rendszerrel veszi fel a kapcsolatot a szoftver illegális felhasználóival, amnesztiát kínálva azok számára aki hajlandóak a szoftverért fizetni.
2018-01-29
Mostantól ugyanazt a bért kapják az Adobe-nál ugyanabban a munkakörben dolgozó nők és férfiak.
2018-01-26
Ingyenes online előadás az Adobe magyarországi disztribútorának szervezésében.
2018-01-25
Ingyenes online előadás a Corel magyarországi disztribútorának szervezésében.