Érkezik az iOS támogatás a TeamViewer-hez

  A képernyőmegosztás a kkv-k és a nagyvállalatok számára lehetővé teszi a fejlettebb együttműködést és távsegítségnyújtást most már az összes iOS 11-et használó eszközön is.

  A digitális hálózati együttműködést lehetővé tevő vezető szoftvergyártó, a TeamViewer bejelentette, hogy az összes Apple iOS 11-es mobileszköz alkalmas lesz a képernyő megosztására. A TeamViewer szoftvere a nagyvállalati környezetben az elvárt biztonsági színvonalon biztosítja az egyének számára a hatékony együttműködést és támogatás nyújtást, elősegítve ezzel a termelékenységet és a hatékonyságot a világ különböző helyein található irodákban. Az ipar első igazi iOS képernyő megosztó alkalmazása már preview-ként elérhető a felhasználók számára.

  ios.png

  “A TeamViewer büszke az ipari innovátor mivoltára és arra, hogy olyan támogatást és együttműködést fejlesztő szoftvert alkotott, amire egyre nagyobb igény jelentkezik a kkv-k és a nagyvállalatok részéről” - mondta Andreas König, a TeamViewer CEO-ja. “Az iOS képernyő megosztási lehetőségek hozzáadásával eltávolítjuk a fejlett on-line együttműködés maradék akadályait is, azáltal hogy egységesítjük a platformokat az osztályok és a globlális irodák között, kibővítjük a lehetőségeiket a produktivitásuk fokozására, kommunikációjuk hatékonyabbá tételére és az egymás közötti együttműködésre."

  Az okostelefon iparban az Apple dominanciájának eredményeképpen az iOS alapú képernyőmegosztás megvalósítása az egyik leggyakoribb felhasználói kérés volt. Ez a lehetőség különösen azok számára lesz hasznos, akik iPhone-t és iPad-ot használó ügyfelek számára szoktak távoli segítséget nyújtani, valamint olyan felhasználók számára is, akiknek támogatásra lenne szükségük az iOS platformon Erre a lehetőséget többek között az küszöbön álló iOS 11 megjelenése nyújt lehetőséget.

  “A kkv-k és a nagyvállalatok működési módja drasztikusan megváltozott az elmúlt évtizedben” - mondta Rob Brother, az IDC támogatásokért felelős igazgatója. “A globális gazdasági kilengések ellensúlyozására a vállalatok költségeket csökkentenek, sokoldalú és mobil munkaerőt keresnek. Az olyan innovatív megoldásokkal, mint a TeamViewer, a képernyőnket egyszerre az iOS-től az Android telefonokig akár több eszközzel is megoszthatjuk, így gyors elérést, sokoldalúságot és biztonságos munkakörnyezetet biztosítva az egyének számára.”

  A TeamViewer iOS verziójáról itt tudhat meg többet.