Elindult a JetBrainsinfo.hu

  Na de mi is az a JetBrains? Egy szoftverfejlesztő vállalat, termékeikkel elsősorban programozók és a szoftverfejlesztők munkáját igyekeznek gördülékenyebbé tenni. Legnépszerűbb termékeik a IntelliJ IDEA, a ReSharper, a PhpStorm és a RubyMine.

  JetBrains_Drive_borító_0.png

  A JetBrains egy 2000-ben IntelliJ néven alapított szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat, mely hírnevét az IntelliJ IDEA nevű JAVA IDE piacra dobásával alapozta meg. Mára több, mint 500 alkalmazottat foglalkoztat világszerte és több tucat fejlesztőeszköz köthető a márkanévhez, ezek nagyrészt a programozók számára hasznos IDE eszközök (Integrated Development Environments).

  Termékeikkel elsősorban programozók és a szoftverfejlesztők munkáját igyekeznek gördülékenyebbé tenni. Integrált fejlesztőeszközeikkel (IDE), a piacon egyedülálló újításaikkal 2000-ben jelentek meg, majd rövid időn belül hatalmasra nőttek. Mára Prágában, Szentpétervárott, Münchenben és Bosztonban is van irodájuk. Legnépszerűbb termékeik a IntelliJ IDEA, a ReSharper, a PhpStorm és a RubyMine, de számos más programnyelvhez, valamint a projektmunkához és a verziókezeléshez is van eszközük. A cég 2011-ben adta ki saját programozási nyelvét, a Kotlin-t.

  Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a JetBrains, további információt az új www.jetbrainsinfo.hu weboldalunkon olvashatsz.

   

  AppCode logo

  JetBrains AppCode

  Köszönhetően annak, hogy az AppCode képes mélységeiben megérteni a kód teljes struktúráját, nyugodtan rábízhatjuk az ismétlődő rutinfeladatokat, és megkímél minket a felesleges gépeléstől. Az AppCode egy professzionális iOS/OS X IDE, ami az IntelliJ Platformra-épül.

  intellijidea logo

  JetBrains IntelliJ IDEA

  Az IntelliJ IDEA minden egyes eleme azzal a szándékkal készült, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassa a fejlesztői produktivitást.

  phpstorm logo

  JetBrains PhpStrom

  A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek. A szoftver minden egyes eleme a produktivitás hatékonyabbá tételének lett alárendelve, így a PHP fejlesztők biztosak lehetnek munkájuk sikerében.

  pycharm logo

  JetBrains PyCharm

  A PyCharm IDE teljes eszköztárát kínálja a produktív fejlesztésnek a Pythonnal dolgozó programozók részére. Emellett a fejlesztői környezet magas szintű webes eszközökkel is rendelkezik a Django keretrendszerben.

  resharper logo

  JetBrains ReSharper

  A ReSharper elengedhetetlen eszköze a .NET fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.

  webstorm logo

  JetBrains WebStorm

  A JetBrains Webstorm egy professzionális JavaScript IDE, mely számos, a JavaScript-hez, a HTML-hez és a CSS-hez kapcsolódó modern techonológiát támogat, és tökéletes környezetet biztosít a webfejlesztéshez.