[Sajtóközlemény] A Trans-Europe Kft. lett a Corel új disztribútora

A Corel termékek viszonteladói hálózatunkban már készletről elérhetők.

A Trans-Europe Kft. lett a Corel új disztribútora

Budapest, 2012. október 25. – Örömmel jelentjük be, hogy 2012 októberétől a Trans-Europe Kft. disztribúciós megállapodást kötött a világhírű, grafikai szoftvereiről ismert Corel vállalattal. A Trans-Europe a hazai kreatív szoftverpiac meghatározó, nagy múltú szoftver- és hardver disztribútora.

A szerződés értelmében a Trans-Europe a Corel termékeinek teljes skáláját forgalmazza, beleértve a Corel kiemelt termékeit, a Corel DRAW® Graphics Suite és a Corel PaintShop® Pro képszerkesztő- és tervezőprogramokat, valamint a Corel Painter™ szoftvert, amely világszerte a legnépszerűbb digitális grafikai eszköz.

A Corel egyike a világ vezető szoftvervállalatainak, mintegy 75 országban van jelen, ahol 100 millió aktív felhasználóval rendelkezik. Az elmúlt évek során elismerést vívott ki innovatív és megbízható termékeivel.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan fontos szoftverfejlesztő cég termékeivel bővíthetjük kreatív termékeink kínálatát, mint a Corel, amelynek szoftverei tökéletesen illeszkednek portfóliónkba. Remekül együttműködnek - a szintén általunk forgalmazott - tollal vezérelt Wacom digitalizáló táblákkal és nyomás-érzékeny beviteli eszközökkel. A Corel Painter például teljes kompatibilitást biztosít a legújabb Wacom eszközökkel. A Corel disztribútori forgalmazásával a kreatív iparág szinte teljes palettáját elérhetővé tesszük viszonteladóink számára és így tovább erősítjük a Corel piaci jelenlétét kiterjedt viszonteladói hálózatunk által.” – fogalmazott Kafka György, a Trans-Europe ügyvezető igazgatója.

A Corel termékek viszonteladói hálózatunkban már készletről elérhetők.

A Corel cégről

A Corel egyike a világ vezető szoftvervállalatainak, a világ 75 országában 100 millió aktív felhasználóval rendelkezik. Az elmúlt évek során elismerést vívott ki innovatív és megbízható termékeivel, amelyeket könnyű használni, s ez által növelni velük a munka hatékonyságát. Az iparág több száz szakmai díjjal jutalmazta az innovációt, a designt és a használati értéket, amelyet a Corel termékei megtestesítenek.

A Corel Corporation a szoftver iparág számos ismert márkatermékét kínálja, úgymint a Pinnacle™, a Roxio® és a WinZip® termékeket. Termékskálájába tartozik a CorelDRAW® Graphics Suite, a Corel® PaintShop® Pro, a Corel® VideoStudio®, a Corel® WordPerfect® Office, a Pinnacle Studio™, a Roxio Creator®, a Roxio® Toast® és a WinZip®. További információt a www.corel.com oldalon olvashat.

A Trans-Europe Kft-ről

A Trans-Europe Kft. 1992-es megalakulása óta Magyarország vezető disztribútora a kreatív szoftverek és kapcsolódó hardver eszközök területén. Kitűzött célja a grafikai, vizuális, multimédiás, kreatív szoftverek és hardverek magas színvonalon történő szakértő terjesztése, kiterjedt kereskedelmi és értékesítési hálózatán keresztül. A világ több neves szoftverházának és kreatív eszköz gyártójának – Adobe, Corel, Quark, Extensis, Pantone, Wacom – disztribútora. Működtetője a nagy sikerű Szoftver.hu infóportálnak. A képviselt termékekhez saját ticket-rendszerű terméktámogató rendszert működtet Szoftverdoki.hu néven. Termékeihez kiegészítő célzott oktatásokat és tanfolyamokat szervez a Szoftversuli.hu portálon keresztül. Magyar nyelvű interaktív Adobe Gyorstalpaló és Mesterképző oktató anyagairól a dvd.szoftver.hu oldalon keresztül biztosít információkat.

További információkért látogasson el a www.corel.com vagy www.szoftver.hu/corel weboldalaira.

Kérdés esetén keressen bennünket lenti elérhetőségeink bármelyikén!

Üdvözlettel,

Trans-Europe Kft.
A Corel hivatalos magyarországi disztribútora
H-1026 Budapest, Torockó utca 4. fszt. 1.
info@trans-europe.hu
www.szoftver.hu