Drágulnak az Adobe szoftverei márciustól

  Az Adobe oldalán található közlemény szerint 2017 márciusától áremelés várható az angol nyelvű szoftverekre. A részleteket a cikkben fejtjük ki.

  adobe_aremelkedes_wide_0.png

   

  Ahogy minden világpiaci szereplő, az Adobe is rendszeresen átgondolja az árképzését, hivatkozva a változó deviza árfolyamokra. A tavalyi Brexit következtében az Adobe is arra kényszerült, hogy emelje az angol nyelvű szoftvereinek árát.

  A konkrét emelés 2017. március 6-tól várható, így ezen időpontig érdemes végiggondolni a

  - belépést (új Adobe Creative Cloud felhasználóként),
  - áttérést (ld. Migration Offer ajánlat),
  - megújítást (már Adobe Creative Cloud előfizetéssel rendelkeznek, amelynek éves hosszabbítása 2017. február - március között lenne esedékes).

  Mikortól érint az áremelés?

  • Amennyiben már van meglévő angol nyelvű Adobe Creative Cloud (for Teams) előfizetésed havi fizetési konstrukcióval (éves szerződés nélkül), úgy már 2017. március 6-tól drágulni fog az előfizetésed. Éves szerződés esetén annak lejártát követően következik be az emelkedés.
  • Ha már van meglévő angol nyelvű Adobe Creative Cloud (for Teams) előfizetésed éves fizetési konstrukcióval, úgy a következő fordulónap után fog emelkedni a bérleti díj
  • Ha még nincs Adobe Creative Cloud (for Teams) előfizetésed és vásárolnál, úgy 2017. március 6. után már az emelt áron tudsz belépni.

   

  Hogyan kerülhetem ki az áremelést?

  • Szerződés nélküli, havi fizetési konstrukcióval rendelkező ügyfélként mindenképp érdemes értékesítési csatornánkon keresztül 1 éves, vagy több éves előfizetést vásárolnod, hiszen így garantáltan az emelés nélküli, rögzített árral birtokolhatod a CC szoftvereket.
  • Éves fizetési konstrukció esetén a fordulónap után várható majd a drágulás. Ha ez 2017. február és március között lenne esedékes, úgy minél előbb újítsd meg, kikerülve ezzel 1, vagy több évig az emelést.
  • Összességében elmondható, hogy ha nem csak 1, hanem 2, 3 évre előre vásárolod meg a szoftverbérletet, úgy ezen időszakra mentesülsz az áremeléstől.
  • Plusz információ, hogy korlátozott ideig ugyan, de ismét elérhető a frissítési kedvezmény, amely keretén belül a meglévő Adobe Creative Suite felhasználóink akár 35% kedvezménnyel juthatnak a legmodernebb előfizetéses Adobe CC termék és szolgáltatás csomaghoz.

   

  További információt itt találsz:

  Bővebb információ az Adobe Creative Cloud-ról
  Érvek az Adobe Creative Cloud for Teams mellett
  Kedvezményes frissítés a Migration Offer ajánlat keretein belül
  Viszonteladóink


  Bármely további segítség, vagy felmerülő kérdés esetén szakértő hazai disztribútorként készséggel állunk
  Adobe felhasználóink és az értékesítési csatorna összes szereplőjének rendelkezésére!

  Elérhetőségeink: