DataColor

  Színkalibrálás mindenkinek egyszerûen és elérhetõen

  A ColorVision ColorPLUS programmal korrigálni lehet a CRT, LCD vagy notebook monitorokat, és aktualizálni a színeket - akár minden nap, akár minden képre.
  A ColorVision SpyderTV PRO segítségével most még pontosabban ellenőrizhetjük és módosíthatjuk televíziónk (szín)beállításait, s ezáltal még emlékezetesebbé tehetjük a TV-, video- és DVD-nézés élményét.
  Hangolja be nyomtatóját a ColorVision DoctorPRO programmal. A színkorrekciót elvégezhejük bármikor, nem csak az Adobe Photoshop szoftverből, hanem bármely más színmenedzser programmal, akár kölünböző számítógépeken.
  Már unja a sok elvesztegetett időt, tintát és papírt, ami arra megy el, hogy a nyomtató tökéletes színét beállítsa? Ne keressen tovább! A PrintFIX a tökéletes megoldást nyújtja.
  A ColorVision PrintFIX Suite dobozban mindent megtalál, ami a tökéletes színrendszer beállításhoz szükséges. A csomag tartalmazza a ColorVision Spyder PRO 2 Studio, a ColorVision PrintFIX termékeket és még számos más hasznos szoftvert. Így a monitortól a nyomtatásig tökéletes színeket kapunk.
  A ColorVision ProfilerPLUS egy nagyon egyszerű, de mégis praktikus Adobe Photoshop és Adobe Photoshop Elements programokba beépülő plugin, amely segítségével egyszerűen szkennerhez tartozó RGB, vagy a nyomtatóhoz tatozó CMYK profil (nyomtató, PostScript nyomtató, RIP-rendszer) készíthető.
  A ColorVision ProfilerPRO lehetőséget ad, hogy különböző sprektométer között válogatva készítsen színprofilokat az Adobe Photoshop programon belül. A szoftver különböző spektrométerekel is együttműködik, de ha Önnek nincs, akkor a szkennelt képeket is használhatja a színprofil elkészítéséhez.
  Táblázatunkból megtudhatja, hogy a Spyder 4 egyes verziói milyen fontosabb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgálnak.
  A számítógépes színkezelés rendkívül fontos a grafika, a fotográfia, a kiadványszerkesztés és a nyomdaipar területén dolgozóknak, mivel nagyrészt ettől függ, hogy milyen lesz a végeredmény. A probléma ott kezdődik, hogy a monitorok - szinte kivétel nélkül pontos beállításra szorulnak, hiszen csak így képzelhető el a precíz munka. Hasonló a helyzet a nyomtatókkal is.Ezt az égető problémát orvosolják a ColorVision Spyder 3 megoldásai, amelyek segítségével bárhol, bármikor elvégezhetjük a monitor-, ill. a nyomtatókalibrálást.
  A Datacolor Spyder LensCal eszköz segítségével beállíthatjuk DSLR fényképezőgépünk fókusz beállításait.  
  A ColorVision Spyder2 Suite csomaggal - haladó felhasználóként - könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk. A csomag a monitorkalibráción túl lehetőséget biztosít a pontos nyomtatóbeállításra is.
  A Spyder3 Print SR segítségével kiváló színprofilokat készíthetünk, amelyeket szinte bármilyen nyomtatóhoz felhasználhatunk. A Spectrocolorimetert a fényképészek számára azért tervezték, hogy gyors és professzionális nyomtatást tegyen lehetővé drága tesztek alkalmazása nélküll. A Spyder3 Print SR-t elsősorban fotósoknak, kiadványszerkesztőknek ajánljuk, akik számára elsődleges szempont, hogy a kinyomtatott végtermék színe tökéletes legyen.
  A ColorVision ezen megoldása a monitortól a nyomtatásig végigkíséri az egész munkafolyamatot és biztosítja, hogy a forrásanyagot eredeti színeiben lássuk viszont a képernyőn és a nyomtatás után, hiszen ez elengedhetetlen feltétele az igényes munkának. A ColorVision Spyder3 Studio SR tartalmazza a Spyder3 Elite monitor-, és a Spyder3 Print nyomtatókalibráló eszközöket is.
  Egyetlen felvétel segítségével testre szabhatja a fehér egyensúlyt és más színekkel kapcsolatos beállításokat a RAW konvertáló szoftver segítségével.
  A ColorVision Spyder4 Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder4Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder4Pro, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  A ColorVision Spyder4EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.
  A ColorVision Spyder4TV HD segítségével ellenőrizhetjük televíziónk beállításait és adott esetben módosíthatunk rajtuk, s ezáltal sokszorosára növelhetjük a TV-, video- és DVD-nézés élményét.
  A ColorVision Spyder4PRO eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről.
  A ColorVision Spyder5ELITE eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder5ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder5PRO, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.
  A ColorVision Spyder5EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.