Adobe Creative Cloud - Oktatási kedvezményeink

   
  Adobe-CC-Oktatasi-kedvezmenyek-tomoritett.jpg
   
  Az Adobe mennyiségi licencelés (Adobe Buying Programs) általános és középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények oktatói, diákjai és más dolgozói részére nyújt különböző örökös vagy előfizetéses licencelési lehetőségeket.
   
  Személyre szabott licenckezelési eszközök állnak rendelkezésre a szoftverberuházás kapcsán. Az Adobe licencelési webhelyén (LWS) követhetők nyomon a mennyiségi licencelési program (TLP), a nagyfelhasználói licencelési program (CLP) és az Enterprise Agreement (EA) keretében vásárolt licencek. A szoftverbérleti konstrukció (VIP) keretében vásárolt előfizetések az úgynevezett Admin Console segítségével kezelhetők (jöhet ide link Adri egyik fordításához).

  A VIP program résztvevői az Admin Console webes felület segítségével elvégezhetik a rendelkezésre álló termékek letöltését, telepítését és felügyeletét, továbbá:

  • Munkaállomásokat oszthatnak ki és csoportosíthatnak át
  • Összevethetik a megvásárolt munkaállomás-licencek és a kiosztott munkaállomások számát
  • További adminisztrátorokat jelölhetnek ki
  • További, azonnal kiosztható munkaállomásokat vehetnek fel

  Mi az Adobe VIP pogram?

  A VIP egy előfizetéses licencelési program, amelynek keretében az intézmény oktatói, más dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá a Creative Cloud grafikai, DTP, weblapszerkesztési, videokészítési és fotós alkalmazásaihoz, az online szolgáltatások révén pedig számos lehetőséget kapnak a zökkenőmentes megosztásra és együttműködésre.

  Gyors és egyszerű hozzáférés

  A jelentkezés folyamata egyszerű – érdeklődjön az Adobe oktatási licencet értékesítő hivatalos viszonteladójánál, és hamarosan egyszerű hozzáférést biztosíthat intézménye oktatói, más dolgozói, valamint diákjai számára a legújabb kreatív alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz.

  Named vagy Device licencelés

  A névre szóló felhasználói licencek egyének számára biztosítanak hozzáférést az intézmény számítógépén telepített kreatív alkalmazásokhoz, az eszközlicencek pedig ideálisak az osztályteremben, számítógéplaborban vagy oktatási környezetekben történő használatra.

  Igény szerinti vásárlás

  Megvásárolhatja a kreatív alkalmazások teljes gyűjteményét (Complete csomag), de akár egyetlen alkalmazást is (Single App), szolgáltatásokkal együtt vagy azok nélkül. Mivel nincs vásárlási minimumhoz kötve, a VIP program bármilyen méretű intézménynek megfelelő lehet.

  Mindig naprakészen

  A licencekkel a Creative Cloud-alkalmazások frissítései már a megjelenésük pillanatában beszerezhetők, így biztosítható, hogy a diákok és az oktatók mindig a legújabb kreatív eszközökkel és funkciókkal dolgozhassanak. Az intézmény saját oktatási igényeinek megfelelően maga dönti el, hogy mikor telepíti ezeket a frissítéseket.

  A kedvezmények részleteiről bővebben a creativecloud.hu-n olvashatsz.